n8'imde bağlantı kopuyor yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
n8'imde bağlantı kopuyor yardım!
evimde kablosuz modem var bağlanıom modeme sora youtube'a giriyorum 4-5 dk lık videoları izlerken 3. yada 4. dk da bir bağlantı kopuyor her videoda böle. ayarlardan da bakıyorum %100 çekiyor internet (yani wireless'ım). Sorun ne olabilir telefonumdan mı kaynaklanıyor yoksa hepinizdede oluyor mu bu sorun normal mi yani?

nublies

nublies

Üye
Öyle bir sorun hiç duymadım yaşamadım da ilginç bir sorun dostum teli yedekle hard format at yazılımı yeniden kur hangi sw yüklü.?

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
anna 25.07. Ama ben tahminen yazılımdan kaynaklandığını düşünmüyorum. 25.07 ye geçmeden öncede böle bi sorunum vardı.

----------Eklendi @ 14:24:02 ---------- Yazıldı @ 13:49:11 ----------

5-10 dakikalık videolarda hepte 3. ya da 4. dakikasında bağlantı kopuyor sorada karşıma bağlantı seçenekleri çıkıyor wlan ara'yı seçip modemime yine bağlanıyorum :/

fatih_123

Üye
modem yazılımını tekrar yükle sorun kalmaması lazım

man20

man20

Üye
    Konu Sahibi
sizde hiç bağlantı kopmuyor mu ya uzun süreli videolarda :/ bişi sorcam telefonun hdmı 'ın olduğu kısmın etrafını yani telefonun üst kısmını elinizle kapattığınızda sinyal düşüyormu? ben elimle kapattığımda %30 lara kadar düşüo. elimi çektiğimdede %100 oluo bu durum sizdede varmı?

----------Eklendi @ 19:47:36 ---------- Yazıldı @ 19:44:43 ----------

bunları sormamın nedeni telefonumun wlan'ı bozuk mu onu anlamaya çalışıyorum. bu arada modemimde sorun yok modem yazılımını tekrar yükledim yine aynı sorun var :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt