N8'i İlk Haline Getirme(Ovi store'a çözüm)Denendi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uMTOku

Üye
    Konu Sahibi
N8'i İlk Haline Getirme(Ovi store'a çözüm)Denendi
Gerekli olanlar…
1. Phoenix 2010
2. Navifirm
3. USB Kablosu
4. Nokia N8
Talimatlar
1. Navifirm aç , Nokia N8 (RM-596) seç , 11.12 seç , telefonun rengi ve ürün kodunu seç ör:(059D576) bütün dosyaları
bilgisayara indir.
2. Bittiğinde dosyaları C: Program Files \Nokia\ Products\ RM-596 klasör içine kopyala yoksa RM-596 adlı bir klasör aç.
3. Phoenix aç ,file aç scan Product tıkla telefon bilgilerin alt tarafda göründükten sonra
flashing \ Firmware Update tıkla sonra Refurbish butonunu tıkla (ufak bir pence açılacak orada) telefon kapanıp açılaçak bittiğinde telefonda ovi mağazasına git ve ordan yükle.. bu kadar umarım yardımcı olmuşumdur..

Detaylı anlatım aşağıda mevcuttur.
http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html
[Alıntı]

• Beğen
Tepkiler: orcusss ve erquin

balkonkusu

balkonkusu

Üye
bu telefon hackleme değil mi orijinal yazılımın işi bitmiyor mu o zaman :) ben telefonu hacklemek istemiyorum ama tşkler paylaşım için

mathman20

Üye
bu telefon hackleme değil mi orijinal yazılımın işi bitmiyor mu o zaman :) ben telefonu hacklemek istemiyorum ama tşkler paylaşım için

Burada arkadaş hackli değil navifirmden indirdiği orjinal yazılımı flashlıyor.Söylediği ve yaptığı gayet mantıklı.Teşekkürler.

Zaten şu durum var.Bazı arkadaşlar hackledikten sonra orjinale dönemez miyiz gibi sorular soruyorlar.Hackli olmayan dosyayı flashlarsan orijinale dönersiniz zaten.Eskiden kullandığım 5800 telefonumda bu söylediğimi defalarca yaptım.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Burada arkadaş hackli değil navifirmden indirdiği orjinal yazılımı flashlıyor.Söylediği ve yaptığı gayet mantıklı.Teşekkürler.

Zaten şu durum var.Bazı arkadaşlar hackledikten sonra orjinale dönemez miyiz gibi sorular soruyorlar.Hackli olmayan dosyayı flashlarsan orijinale dönersiniz zaten.Eskiden kullandığım 5800 telefonumda bu söylediğimi defalarca yaptım.
Evet bu hep böyle zaten .

erquin

erquin

Üye
nokia ovi store'da yakın zamanda türkiye'de ücretli uygulamalara erişim imkanı verecekmiş

balkonkusu

balkonkusu

Üye

yani bu işlemi yapınca ovi suite den güncelleme felan yapabiliyoruz o zaman iyimiş :) ben yine böyle işlemlerle telefonun hack olduğunu okumuştum da onun için öyle yazdım

--------------- Ekleme ---------------

bir şey daha orda iki tane kod var aynı olan dark grey olarak onlardan hangisi inecek peki :)

uMTOku

Üye
    Konu Sahibi
Üsteki doğru olan 4 tane N8de denedm işe yarıyor

bronxanarchy

bronxanarchy

Üye
gelmedı ovı store

uMTOku

Üye
    Konu Sahibi
ovi.com'a gir yükleyiviyi indir sonra yükle yükleniyor

nefret155

Üye
telefon sustu.....

ntuter

Üye
oraya yazdığın programları nerden bulacağımızı yasaydın bari

uMTOku

Üye
    Konu Sahibi
Sabit konularda arkadaş benim yöntemimi resimli anlatmış ordan bakabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt