N8'e yüklediğim filmi silemiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bahaday

bahaday

Üye
    Konu Sahibi
N8'e yüklediğim filmi silemiyorum
Arkadaşlar n8'e bugün iki tane mkv formatında film attım ama ikisi de çalışmadı ben de silmeye çalıştım ama silemedim.. Yardım lütfen

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Pc'ye bağla öyle silmeye çalış.. Olmazsa Elle fotograf-müziklerini yedekle, hafızayı biçimlendir...

bahaday

bahaday

Üye
    Konu Sahibi
Yardım için teşekkürler ama aklıma bişey takıldı hafızayı biçimlendirirsem baülangıçta yüklü gelen veya benim sonradan yüklediğim uygulamalar silinir mi..

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Evet silinir.. Komple her şey silinir... O yüzden elle yedekle istediklerini...

bahaday

bahaday

Üye
    Konu Sahibi
Silmek istediğim filmlerin olduğu video klasörü dışındaki tüm klasörlerin yedeğini alsam ve hafızayı biçimlendirdikten sonra yedekleri tekrar hafızaya yapıştırsam koysam eskisi gibi çalışır mı..

venusutarit

venusutarit

Üye
Kardeş tel kapalıyken pc ye bağlayıp sil

bahaday

bahaday

Üye
    Konu Sahibi
Yok valla kapalıyken de silmiyo. Windows gezgini üzerinde açık olduğundan silinemiyor diyo..

bahaday

bahaday

Üye
    Konu Sahibi
Eyv. TheORCUN kardeş çok saol ama bu hard format ve flashlamak konusunda forumda pek de iyi şeyler söylenmemiş yaa. Yanlış bişey yaparsan telefon gider ya da garanti dışı falan kalır diyolar. Of nokia of.. Bi filmi silmek için çektiğimiz sıkıntıya bak yaa..

venusutarit

venusutarit

Üye
Eyv. TheORCUN kardeş çok saol ama bu hard format ve flashlamak konusunda forumda pek de iyi şeyler söylenmemiş yaa. Yanlış bişey yaparsan telefon gider ya da garanti dışı falan kalır diyolar. Of nokia of.. Bi filmi silmek için çektiğimiz sıkıntıya bak yaa..
Dostum telefon kapalıyken nasıl açık uygulama der ilginç Y browser yada x-plore ile denedin mi birde x-plore ile özelliklerine bak sistem dosyası ve salt işaretli olmasın

bahaday

bahaday

Üye
    Konu Sahibi
Dostum telefon kapalıyken nasıl açık uygulama der ilginç Y browser yada x-plore ile denedin mi birde x-plore ile özelliklerine bak sistem dosyası ve salt işaretli olmasın

valla ikinci söylediğin benim de aklıma geldi baktım önce filmin özelliklerine baktım salt okunur değildi sonra da filmin olduğu klasöre baktım o salt okunurdu değiştirdim ama sürekli kendiliğinden tekrar salt okunur oldu. Bi de y browser falan ne bilmiyorum acıkcası..

venusutarit

venusutarit

Üye
Bir de dosya yöneticiden değil de galeriden yada videolar menüsünden silmeyi dene

bahaday

bahaday

Üye
    Konu Sahibi
valla zaten ilk ordan denemiştim ordan olmayınca sardım bu yollara..

venusutarit

venusutarit

Üye
Ben olsam kafayı sıyırdıydım şimdiye :ehe

bahaday

bahaday

Üye
    Konu Sahibi
Ben de şu anda tam olarak o noktadayım.. bi de işin kötü tarafı bu olaydan sonra telefona bişeyler oldu.. nereye girsem donuyo yaa.. videolara girdim çıkamadım telefonu kapatıp açmak zorunda kaldım.. daha sonra bağlantı ayarlarında dondu gene kapatıp açtım.. Çok canımı sıkmaya başladı bu donmalar yaa..

phoenix_

phoenix_

Üye
ya saçma bir şey yazmak istedim.

videonun türü neydi aga? ÖM ile de atabilirsin :) niyeyse ben bu tip iş yapmaya kalkışınca hep senin başına gelenler gelir de :)ben de uzak duruyorum artık temiz insan oldum :P

mraz

mraz

Üye
Videolara girip silmek istediğin videoyu oynat ve oynatma işlemi başlayacağı an durdur işaretine bas ve çıkış de ondan sonra silmeyi dene.(Saçma ama bendede oldu mkv formatındaki video yu silemedim ama durdur-çıkış yaptıktan sonra silindi.)

berkayevs4

berkayevs4

Üye
Bilader al kabloyu git komşuya bide onun bilgisayarında dene.. :)

bahaday

bahaday

Üye
    Konu Sahibi
Vay arkadaş boşuna dememişler "bi elin nesi var, iki elin sesi var".. Arkadaşın bilgisayarına taktım tık diye silindi.. Saolasın berkayevs4 :oke:

melgo

melgo

Üye
bende 5230 da aynı durumdayım.3gp geldi gitmiyor ..nalet varlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...