N8'de oyunlar için unsigned sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orkun_96

orkun_96

Üye
    Konu Sahibi
N8'de oyunlar için unsigned sorunu?
merhaba arkadaşlar . yakın bir tarih önce nokia n8 aldım ve çok çok çok memnunum fakat şöyle bir problemim var . Hero of Sparta , Avatar gibi oyunları çok merak ediyorum ve telefonumda oynamak istiyorum ve her yüklediğimde sertifika hatası yani unsigned diyor. unsignedı signeda çevirme konusunda bir çok yazı okudum . bunlardan en sağlam olanı da OPDA sitesi ! ama site telefonun seri nosunu istediği için korkuyorum . sizce OPDA dan halletmeli miyim ? bu konuda bir sorun ile karşlıaşlır mıyım ? telefonuma gözüm gibi bakıyorum bir sorun çıksın istemiyorum . Yardımcı olursanız sevinirim . Şimdiden Teşekkürler :)

deli oğlan

Üye
kardeşim ben n79 için sertifika almıştım opdadan hiç bi sorun çıkmamıştı şimdi n8 için biraz korkuyorum biraz daha zaman geçsin öle alcam :)

rapman

rapman

Üye
hiçbir sorun olmaz.çünkü milyonlarca kişi OPDA kullanıyor ve mecburlar da :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
merhaba arkadaşlar . yakın bir tarih önce nokia n8 aldım ve çok çok çok memnunum fakat şöyle bir problemim var . Hero of Sparta , Avatar gibi oyunları çok merak ediyorum ve telefonumda oynamak istiyorum ve her yüklediğimde sertifika hatası yani unsigned diyor. unsignedı signeda çevirme konusunda bir çok yazı okudum . bunlardan en sağlam olanı da OPDA sitesi ! ama site telefonun seri nosunu istediği için korkuyorum . sizce OPDA dan halletmeli miyim ? bu konuda bir sorun ile karşlıaşlır mıyım ? telefonuma gözüm gibi bakıyorum bir sorun çıksın istemiyorum . Yardımcı olursanız sevinirim . Şimdiden Teşekkürler :)

mrb dostum unsigned (imzasiz) oyunlar genelde guzel oyunlardir piyasadki signed(imzali) oyunlari kirmislardir yani hackelmislerdir onlarda imzasizdi imzali oldu snn ypcagn sey beklemek olsun o avatarida hero of spartayida yakinda kircaklar mrk etme onlarda signed olcak :oke::oke:

+

snde bnm gibsin dostum evt aslnda en basit yolu OPDA'dan almak sertifkayi..ama insan guvenemiyor iste OPDAyi kullanan cok kiside vardr aksine snde bnm gbi telinde sorun ckmasini istemiorsan gozn gbi bakcaksan beklemelisin dostum nolur nolmaz OPDA IMEI nosunu istior telinin kapnma sansi cart curt iste bliorsun bunlari bnm gbi bekle imzali olcak yakinda :oke:
spidermandeimzasizdi 1-2 gun once kirdilar imzali oldu bnm telde de war harika bi oyun

ThebLue16

ThebLue16

Üye
bence opda dan al ben aldım sertifikalattım hatta oyunları bitirdim bile tavsiye ederim

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dedim ya beyler adamlarin ypcagi zararli is %1 bile ihtmal olsa o ihtimal gelir seni bulur telefonun gider ;)

orhaan48

orhaan48

Üye
Atalarımızın meşhur sözü eşşeğini sağlam kazığa bağla tavsiye etmem bekle imzalı oldunda yükle

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
aynen dostum bende ole diorum bekleyin beyler isinizi saglama alin bnm gibi bekleyin iste imzali olmasini ;) zten mrk etmeyin yaknda hepsni kircaklar imzali olcak :oke:

orkun_96

orkun_96

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenip cevap veren herkese çok teşekkürler arkadaşlar :) bekle diyen arkadaşların söylediği gibi Avatar oyununun sitede Signed'ı çıktı bile . almadım sertifika bekledim ama beklediğime de deydi. şimdi diğer oyunlarınınkini bekliyorum :)

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
avatarı çok merak ediyorum demişin oyun bölümünde signedi var dstm

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ilgilenip cevap veren herkese çok teşekkürler arkadaşlar :) bekle diyen arkadaşların söylediği gibi Avatar oyununun sitede Signed'ı çıktı bile . almadım sertifika bekledim ama beklediğime de deydi. şimdi diğer oyunlarınınkini bekliyorum :)

bak dedim sna kircklar die yavs yavs..:) avatar signed cikti tabi ykle iste mis gbi :D hepsi elnde sonnda hacklencek yani allahn emri :ehe

BL@DE02

BL@DE02

Üye
o bu değilde şu gt racing araba yarışını biran önce kırsalar keşke görüntüler araba çeşitliliği mükemmel adminlerimiz keşke kırsa da bizde deneme fırsatı yakalasak :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ewt ya o oynu bnde mrk ediorm cok saglam bse :)

02an007

Üye
gt racing in imzalısı çıkarsa haber verin acill...

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Bende tek şu gt racing kaldı elimden geçmeyen bir an önce inş çıkar signed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt