Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8'de mesaj iletildi sesi yok mu?
Sponsorlu Bağlantılar
kcr
Üye
Konu Sahibi
N8'de mesaj iletildi sesi yok mu?
En eski telefonlarda bile var. Yok mu yoksa ben mi bulamıyorum? Mesaj karşı tarafa ulaştığında ekrana iletim raporu geliyor ama ses yok. Bilen var mı?
Dracule Mihawk
Üye
ayarlara gir tercihlerden bildirim ve ya uyarı sesleri olacaktı onu aktif hale getir mesaj iletildiğinde inceden bi dıt sesi gelecek.. bende n8 kullandım 2 yıla yakın bende vardı iletildi bildirimi..
ayarlara gir tercihlerden bildirim ve ya uyarı sesleri olacaktı onu aktif hale getir mesaj iletildiğinde inceden bi dıt sesi gelecek.. bende n8 kullandım 2 yıla yakın bende vardı iletildi bildirimi..
Evet, tercihler/genel/kişiselleştir'den uyarı seslerini kapattığım için çalmıyormuş. Açınca çaldı. Peki bu sesi dosya değiştirme ya da yazılımın içine gömme yoluyla değiştirmenin imkanı yok mu? Hangi dosya bu?
kralberk13
Üye
anladığım kadarıyla mesaj sesini değiştirmek istiyorsun mesela müzik sesi koya bilirsin
bence o sesi kullanan diğer uyarı sesleri de değişir eğer o farklı birşey yaparsan
kcr
Üye
Konu Sahibi
O dıt sesini değiştirmek istiyorum. Aynı sesi kullanan diğer uyarılar için de değişsin, önemli değil. Dosya konumunu bilen?
kralberk13
Üye
ozaman anlatiyim ayarlar-tercihler-genel-kişiselleştir-mesaj bildirim sesine tıkla zil sesinden zil sesi seçe bilirsin ayrıca şarkılar tüm şarkılara tıklayınca şarkıda seçe bilirsin seslere tıklarsanda ses kaydın varsa onu seçe bilirsin
ozaman anlatiyim ayarlar-tercihler-genel-kişiselleştir-mesaj bildirim sesine tıkla zil sesinden zil sesi seçe bilirsin ayrıca şarkılar tüm şarkılara tıklayınca şarkıda seçe bilirsin seslere tıklarsanda ses kaydın varsa onu seçe bilirsin
Mesaj bildirim sesiyle uyarı sesleri farklı. Mesaj sesi değiştirilebiliyor ama uyarı sesini değiştirmek için seçenek yok. Tek çare dosyanın konumunu bulup değiştirmek.
kralberk13
Üye
anladım ben farklı türde anladım bulursam paylaşırım
Teşekkürler. Rofs2 veya 3'tedir tahminimce. Biraz da bakmaya üşendim açıkçası Nihayetinde ya mp3, wav ya da benzeri bir ses dosyası. Yazılımla oynayıp telefon sırf bunun için flash'lamaktansa dosya değiştirme yoluyla olursa o daha iyi tabii ki.
kralberk13
Üye
rica ederim
Dracule Mihawk
Üye
bildirim seslerini telefona ait cfw'yi düzenlemeden değiştirme imkanı yok malesef.. kendi dıt diye bildirim sesi var sadee o var yani