n86 ramazan ramazan günaha soktu beni mübarek telefonum benim :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
n86 ramazan ramazan günaha soktu beni mübarek telefonum benim :)
canım telefonum benim keşke seni bozuk olarak alsaymisim. Hiç olmazsa adı belli bozuk .d. Neyse şaka bi yana. Arkadaşlar hoparlörler bozuk. Ses yankılı gibi falan bi değişik çıkıyor. Ayrıca c tuşu ve telefonda geriye gitmek için kullandığımız tuş içine girmiş gibi sanki dokunmatik oldu tuşlar .d ve yazılımsal bir sorun. Birine mesaj atıyorum iletim raporuyla birlikte sanki yeni mesaj gelmiş gibi mesaj sesi çıkıyor telefondan. Formatla düzelmedi. Bi de kamerayı açıp hali vb. Şeylerin üzerine getirdiğimde ekranda halinin üzeri karıncalaniyor gibi görünüyor. Bir telefonun kamerası değişebilir mi? Çünkü ikinci el aldım şüphelerim var. Bir de sürgüyü indirdiğimde ve kaldırdığımda telefonun içinden de bir parça inip kalkıyor. Sesini duyuyorum yani. yandaki ses tuşlari da tutukluluk yapıyor. Bu sorunların nedenlerini ve çözümlerini sunabilecek arkadaşlara bir can borçlu olacağım .d .d bu arada bursada olup da telefoncu dükkanı olan veya yakın olduğu bi telefoncu tanıdığı olan varsa lütfen benimle ilgilensin burda yabancıyım. Ve tanıdığım bi yer yok layık yemek istemiyorum..

----------Eklendi @ 08:03:48 ---------- Yazıldı @ 08:02:32 ----------

kazık yemek istemiyorum demek istemiştim

BANLI

BANLI

Üye
bence sen o telefonu elden çıkar kardeş

pRime.

pRime.

Üye
ya servise ver ya da sat dostum baya bi sorunu var telefonun.

dj eşref

Üye
hoparlörler bozuk/C tusu bozuk/kamera bozuk/mubarek ne varsa hepsı bozuk bunları yaptırmaya kalksan kardes bır telefon parası cıkar en ıyısı sen masraf etmeden elden cıkar benden soylemesı yok ben telefonumdan memnunum dersen o ayrı ben bır sey dıyemem karar senın........

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
aslında konuyu açma sebebim acaba aynı telefondan olup ta bu tuş sorununu falan başka yaşayan var mi acaba diye. Zaten bunların tamamını ücretsiz olarak telefonu aldığım yer yapacak. Aklimi karıştıran soru bir n86nin hoparlörü n73 le aynı heralde. Ama n86 3d ses destekliyor. Hoparlör değişirse ses kalitesinde değişiklik olur mu? Ayrıca bide şu sürgü kaldırıp indirirken içten gelen sese kafam takılıyor

waycell

waycell

Üye
aldığın yer ücretsiiz değişiyorsa bozuk parçaları en iyisi ona sorman ve mümkünse geri ver yada başka bir telefonla değiş çünkü anlattıkların yazılımsal değil tamamen donanımsal diğer arkadaşların dediklerine kulak ver elden çıkar

bveo

bveo

Üye
    Konu Sahibi
hoparlör değişecek bi kaç tuş sağlamlaşacak bi de versiyon atıldı mi tamam.. Elden çıkartmayı düşünemem bile telefonu alalı 1 ay falan oluyor. Babam keser beni :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt