n86 ön camı ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mek13

Üye
    Konu Sahibi
n86 ön camı ile ilgili

telefonumun ön camı kırıldı ekranında vs bir şey yok hatta 5 aydır öyle kullanıyorum geçenlerde meraktan bi araştırdım böyle b ir şey var. acaba bu sadece yapıştırma mıdır yani telefonu dağıtmadan değiştirebilir miyiz?

Bir haftadır İNTERNET ÇÖPLÜĞÜNDE "BİLGİ" arıyorum...

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Değiştirebilirsin galiba öle olması lazım diğer arkadaşlarında görüşlerini al bakalım:ehe

Kingmortall

Kingmortall

Üye
telefoncuya git 1 2 saatte halleder bunlar yapıştırma gibi duruyo

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Hea:ehe

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*

mek13

Üye
    Konu Sahibi
telefoncuya gittim arkadaşlar merak etmeyin hem de 4 tanesine birden.. anlaşmış gibi hepsinin verdiği cevap : kasa değişecek orjinali 200, çin malı 100 olur dediler :)

technoblue

technoblue

Üye
iphone gibi desene. ön panel değişiyo onlarda da komple. malesef yeni telefonların hepsinde böyle artık.

mek13

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar siparişimi verdim :) elime geçti ve ne oldu biliyor musunuz o ön cam yapıştırma :) yeni gelenin arkasında 3m çift taraflı bant vardı... telefonu yatırdım koltuğa aldım saatçi tornavidasını kulaklık çıkışndan başladım ön camı sökmeye :))) sonra bir güzel yeni camımı yapıştırdım :)))

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
:bye2:

the_jolly

the_jolly

Üye
:):d:

gfbkaol

Üye
mek 13 kareş benimde ön cam kırıldı telefonun.Memnun musun.Orjinal camı gibi duruyor mu.sağlam mı?

OğuzcanAbi

Üye
arkadaşlar siparişimi verdim :) elime geçti ve ne oldu biliyor musunuz o ön cam yapıştırma :) yeni gelenin arkasında 3m çift taraflı bant vardı... telefonu yatırdım koltuğa aldım saatçi tornavidasını kulaklık çıkışndan başladım ön camı sökmeye :))) sonra bir güzel yeni camımı yapıştırdım :)))

hayırlı olsun o zmn :oke:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
İyi :ehe

muiestyfa

Üye
arkadaslar bosuna para vermeyin bende n86 kullaniyorum benim cam da kirik 3 tane bahsi gecen camdan aldim 2 si takarken kirildi birisi ufak bi darbe de cok dandik bunlar orjinal cami lcd lens cam cizilmez bende 3 cami kirdikdan sonra orjinal camı geri taktim cam kırık ama dagilma gibi birsey yok en az 10 yerden catlagi var ama resimdekinden cok cok saglam senin yükledigin resimdeki ürün bildigimiz pencere camindan farki yok orjinalide kvk da 125 lira ön paneli komple degisiyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt