maxicepte ve diğer forumlarda gördüğüm kadarıyla birçok kişi ngage oyunlarını bulmada kurmada oynamada çok sıkıntı çekiyor. Artık ngage in modası geçti ama belki hâlâ merak eden vardır diye açtım konuyu.
Arkadaşlar n95 (ve diğer S60 v3 ler) 'de ngage oyunlarını oynamak için çok fazla zahmete gerek yok. Anlattıklarımı aynen yapın 5 dakkalık bir olay
1- telefonunuzun ha*ckli olması gerekiyor. Ben ha'ckli telefonumda yaptım, sertifika olayından kurtulun. Bu konuda bilgisi olmayanlar önce ha'ck olayını inceleyip öğrensin sonra tekrar buraya dönsün.hepsi forumda mevcut zaten.
2- verdiğim bu linkteki n-gage.sisx uygulamasını indirin.telefondan indirebilirsiniz yada bilgisayara indirip kart okuyucu/kablo/bluetooth yardımıyla telefona atın. telefonunuza kurun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3- bilgisayarda yada X-plore gibi bir dosya yöneticisi ile hafıza kartınızın içinde n-gage adında bir klasör oluşturun
4- verdiğim şu siteden 31 tane ücretsiz ngage oyunundan istediğinizi indirin ve hafıza kartınızdaki n-gage klasörüne atın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
5- telefonunuzdaki ngage uygulamasını açın. Klasöre attığınız oyunları burada silik şekilde görürsünüz. Yüklemek istediğiniz oyuna tıklayın, telefon hafızası yada kart nereye yüklemek isterseniz seçin.hata uyarısı verirse tamam deyip geçin. Yükleme bittikten sonra oyunu oynayabilirsiniz.
Güle güle kullanın