N86 N-Gage Oyun Lazim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mu90

Üye
    Konu Sahibi
N86 N-Gage Oyun Lazim
S.a
N86 8MP Telefonuma Oyun Yüklemek istiyorum N-Gage Destekliyormus Fakat Araştirdigima Gore Telefon Kırma Fln Nasil Yapılıcak Bilmiyorum Ayrintili Şekilde Anlaticak Bi Arkadaş Var Mı ?? Gereken Programları Uploadlıyacak Telefonlar Hakkında Hiç Bir Bilgim Yok Yanlış bişey yapmak İstemiyorum Teşekkürler Yorumlarınızı Bekliyorum...

MAXİCEP... :bigstar:
-mu90- :box

kanpark

Üye
bende n86 kullanıyorum telefonu hackledim ama n gage yükliyemedim bilen varsa anlatımlı söylermi tskler

Whimsical

Whimsical

Üye
Bendede N86 var ve konuyu açan arkadaş gibi hiçbir bilgiye sahip değilim yardım lütfen

özkan...

özkan...

Üye
sitede bi hack mevcut arkadaslar ben ordan yaptım hatta 15 tane de hack lı oyun kurdum =) muthıs bısı ;) sanırım n gage 1.21 uygun olanı .... bu sıteye bayılıyorum , bıraz kurcalayın bulursunuz ben onceden yaptıgım ıcın hatırlamıyorum ..

fatih254

Üye
ben hackledim oyunda kurdum n gage 1.40 ı. cok süper. çok da basit oldu. sizde yazın sürümlerinizi anlatmaya çalışırım yarın.

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
maxicepte ve diğer forumlarda gördüğüm kadarıyla birçok kişi ngage oyunlarını bulmada kurmada oynamada çok sıkıntı çekiyor. Artık ngage in modası geçti ama belki hâlâ merak eden vardır diye açtım konuyu.
Arkadaşlar n95 (ve diğer S60 v3 ler) 'de ngage oyunlarını oynamak için çok fazla zahmete gerek yok. Anlattıklarımı aynen yapın 5 dakkalık bir olay :)

1- telefonunuzun ha*ckli olması gerekiyor. Ben ha'ckli telefonumda yaptım, sertifika olayından kurtulun. Bu konuda bilgisi olmayanlar önce ha'ck olayını inceleyip öğrensin sonra tekrar buraya dönsün.hepsi forumda mevcut zaten.

2- verdiğim bu linkteki n-gage.sisx uygulamasını indirin.telefondan indirebilirsiniz yada bilgisayara indirip kart okuyucu/kablo/bluetooth yardımıyla telefona atın. telefonunuza kurun

3- bilgisayarda yada X-plore gibi bir dosya yöneticisi ile hafıza kartınızın içinde n-gage adında bir klasör oluşturun

4- verdiğim şu siteden 31 tane ücretsiz ngage oyunundan istediğinizi indirin ve hafıza kartınızdaki n-gage klasörüne atın

5- telefonunuzdaki ngage uygulamasını açın. Klasöre attığınız oyunları burada silik şekilde görürsünüz. Yüklemek istediğiniz oyuna tıklayın, telefon hafızası yada kart nereye yüklemek isterseniz seçin.hata uyarısı verirse tamam deyip geçin. Yükleme bittikten sonra oyunu oynayabilirsiniz.
Güle güle kullanın :)

bgdesperado

Üye
merhaba arkadaslar oncelikle.benim yada bizim diyim n85-n86-n96 yada kisaca fp2 cihazlari icin n-gage oyunlarini bilen var mi.n85 te bir zaman oynamistim yine uzun bir arastirma sonucunda fakat 1 tane dandik oyyun bulabilmistim sadece (simdide nasildi ismi onu bile hatirlamiyorum :(

bir bilgisi olan varsa simdiden tesekkurler

serkanoloji

serkanoloji

Üye
üstündeki arkadaş detaylı şekilde anlatmış.link lerde vermiş. Bir incele istersen. Ayrıca n gage telefon hafıza ve ram ı yiyor bence. Hiç yüklemeyin derim. Oyun için google ye n gage games yaz .

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
verdiğim link zaten ngage nın kendi sitesi. Oyunlar sağlam, temiz. N95 te sorunsuz oynuyorum

bgdesperado

Üye
Arkadaşlar n95 (ve diğer S60 v3 ler) 'de ngage oyunlarını oynamak için çok fazla zahmete gerek yok. Anlattıklarımı aynen yapın 5 dakkalık bir olay :)

iyi tmm arkadasim guzelde problem n95 deil ki n85.bu nasil bir telefon bilmiyorum :( 2 senedir kullaniyorum istedigim ne varsa yukledim ve gayet guzel calisiyor fakat su n-gage olayini cozemedim hala canim ona skiliyor :(

biri yuklemis ve oynamis olmali n96-n86 veya n85 bunlardan birisine n-gage oyununu yuklemis olan varsa yardimci olabilir mi?

n-gage yuklu fakat oyunlar yuklenmiyor hata verip herseferinde silmemi istiyor ileri zekali makine :)

simdiden tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt