n85 Mı N96 Mı ??

Sponsorlu Bağlantılar

n85 Mi n96 mı

• N85

Kullanılan: 108 56.3%
  • N96

Kullanılan: 84 43.8%

• Kullanılan toplam oy
    192

elano68

Üye
İsin uzmanlarından n96 vs n95 8gb vs n86

--------------- Ekleme ---------------

--------------- Ekleme ---------------

n95 8gb digerlerine göre daha iyi donanıma sahip cift islemcili filan daha bircok özellgigi var pilide n85ten filan fazla gidiyor ama n85 de güzel telefon:hmmm

sempatik_yunus

Üye
ya ben önceden n73 kullanıyodum onda theme.dıy diye telefonda tema yapma programı vardı çok güzeldi.. şimdi ise n85 kullanıyorum ona benzer çok program aradım ama bulamadım.. ya bi yardımcı olsanız ???

speed944

speed944

Üye
araman gerek asurumu bulursan hepsı var

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
arkadaşlar kafada N85 niyemi
N85de AM-OLED, 2.6 inches, QVGA, 16M , öyle bir ekrana sahipki muhteşem netlikte görüntüler verebiliyor.Çünkü AM-oled ekrana sahip.:oke:
N96 ekranı büyük olsa nolcak oled ekran deil.Netlik ve parlaklık kötü:kotu:
N96 da 16 gb hafıza var hiç önemli deil çünkü; N85te 16gblık micro sdyi destekliyor ve ben N95 te 8gb class6 micro kullanıyorum çok çok hızlı N85te siz düşünün.:oke:
N85 te transmitter özelligi var benim en sevdgim özellik radyo kanalını sen ayarlayıp kablosuz arabada,sinema ve ses sitemlerinde yada radyo frekansıyla iletmek istediginizde her yerde Müziğinizi dinleyebilirisniz:oke:
N85te Li-Ion, 1200 mAh batarya var 3gün gidiyor multimedya kullanırsanız 1,5-2 gün gidiyor :oke:
N96 da ise 950 mAh Li-Ion battery sahip normal N95 bataryası yani 1 gün bile gitmiyor çünkü ekran büyük şarj hiç dayanmıyor N96 :kotu:

N85..:oke:

• GPS-navigation – 4-4.5 hours :oke:
  • Video playback – 6 hours 15 minutes :oke:
  • WEB-surfing (EDGE) – 4 hours :oke:
  • Wi-Fi (non-stop data upload) – 5 hours :oke:
  • Music (in earphones) – 29 hours 20 minutes :oke:
  • Radio – 19.5 hours :oke:
  • Internet radio (over Wi-Fi) – 8 hours :oke:
  • Games – 6 hours:oke:
N96..

• GPS-navigation – 3 hours :kotu:
  • Video – 4.5 hours (rated at 5 hours, the Nokia N95 8Gb lasted 3.5 hours). :kotu:
  • WEB surfing (over EDGE) – 3 hours (same 3 hours on the N95 8Gb). :kotu:
  • Wi-Fi (non-stop data upload) – 3.5 hours (N95 8Gb – 3 hours). :kotu:
  • Music (in headphones) – 13.5 hours (rated at 14 hours, the Nokia N95 8Gb – at 10 hours :kotu:
  • TV (only for the N96) – up to 5 hours. :kotu:

Lens kapagının şık ve ufak olması çok güzel bir özellik.Çizikler engellenmiş oluyor.Çizikler Çekimlerde çok kötü sonuçlar doguruyor N96 açısından

incelilktede N85 üstün (Telefondan 1mm çok önemlidir)
N85 = 103 x 50 x 16 mm, 76 cc
N96 = 103 x 55 x 18 mm, 92 cc

N85 microUSB özelligi oldugu için Usbden şarj olabliiyor ve 2 Mb/s veri hızına sahip
N96da microUSB ve 2mb/s veri hızına sahip.

veeee. işte size ekran farkı
solda N96, sagda ise N85 var Am-oled farkını görün bakalım

N96 --- N85 AM-oled

M3'de başka güzel çıkmış AM-oled de :ehe:ehe:ehe

N96 --- N85 AM-oled

N96 --- N85 AM-oled

Baya belirgin Bir Fark var degilmi... Gerçekler ortada.

N85 = 821,58 TL
:yuru

N96 = 1.300,55 TL :kotu:
Fiyattada N85 çok uygun.
Arkadaşlar En belirgin özelliklerini yazdım daha iyi açıklancagını düşünmüyorum baya net bir açıklama yaptıgımı düşünüyorum.:oke:
Mutlaka N96 hastaları bişey bulcaktır ama Ben Gerçek (reel) verilerden sizlere göstererek sunuyorum...
Gerçekler N85 gösteriyor. (Not:N85 kullanmıyorum,tarafsız ve net verilerle sizlere sunuyorum!!!)

:cool
hımm cok isabetli ve bayagı acıklayıcı bir yorum emegine saglık güzel insana teşk:oke:

sempatik_yunus

Üye
o ne oluyo

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Arkadaşlar bu yorumları okuduktan sonra sinirlendimve ceketimi montumu aldığım gibi gittim çarşıya telefonculara...Sorudum onlar bana anlatıyorlar hepsinin azından tek bir şey çıkıyor n96... Sonra ben yine bununla yetinmedim eskişehir adalar daki nokia shopa gittim n97 almak istiyorum dedim başka bir tavsiyeniz var mı dedğimde ise adam bana n96yı tek geçerim dedi neden dedim, adam bana, arkadaş sana n86 versem bana geri getirirsin n85 versem çöpe atarsın dedi... Bende bunun üstüne bende tam bunu soracaktım internette bir konuyla karşılaştım bunun üstüneburaya geldim birisi n85mi n96mı demiş ve çoğunluk n85in üstünde duruyor dedim adam bana sırıttı...Onlar hyatlarında ilk defa teknolojik bir ad duymuşlar oled ekrana sahip fakat farkında değiller biliyor musun n96da bulunan ekran oled ekranın telvizyonlar için kullanılan bir ekran karıyla yapılıyor dedi ben bi şaşırdım nası dedim...Adam bana bu telefon film telefonu bu yüzden ekranı bu kadar büyük bu kadar kaliteli ve mükkemmel çift dev hoparlörü var ve n85 n96nın yanında bir çocuğun ilk telefonu gibi duruyor dedi...Sonra ben çıktım ve yine yetinmeden media markt'a gittim ve orada görevlilere danıştım...Biliyormusunuz n85in üretimi durmuş :aha:...N96nın ara verilmiş fakat şuan hala üretiliyormuş fiyat farkı var ama n96 n85i ezer buradaki kullanıcı yorumları mı telefoncuların söylediklerimi üstelik kesinlikle katılmıyorum o en baştaki arkadaşın söylediklerine
tesar 2.8/5.2 carl zeiss af/5mp kamera var orada kapı mı ???Sende bi telefonculara git sor eğer dediklerimi demezlerse namertim :oke::oke::oke:...

Revengeful

Emekli Yönetici
n85

eç038

eç038

Üye
n96 nın tek artısı hafızası ise tabikide n85 almaya değer... hatta bence n79 bunlara fark atar :D:D:D..çünkü performans/fiyat oranı en yüksek odur...

kocar_1

kocar_1

Üye
n96

americanboy

americanboy

Üye
ikisi arasında havada karada n85 bin basar n96 takozuna hemde dikkat ettiysen kamera lensi daha iyi n96 dan n96=2.8/5.2 carl zeiss n85=2.8/5.45 carl zeiss bu sayede n96 dan daha iyi fotolar çekebilirsin

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Yha Arkadaşlar lütfen yapmayın yha lütfen N96 takozu dediğiniz telefon nokianın en iyisi kime sorarsanız sorun (Site içi Sİte dışı)...

TopFury

TopFury

Üye
N96 eskidi artık ama. :)
N85 onun yaptığı herşeyi yapar bir de üstüne 1 günlük daha şarjı kalır! :ehe

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
Katılmıyorm....

TopFury

TopFury

Üye
Acı gerçek! :ehe

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Arkadaşlar N85'in şuanki fiyatı ne kadar?
Fiyat benim için çok önemli 400 TL falansa alabilirim bide kızğının kaplı halindeki tuşlar beyez yerler dokunmatikmi inş. değildir eğer n85 alamassam n79 alayımmı onun fiyatı ne kadar?:nono:

FenerbahceMKA

FenerbahceMKA

Üye
n85 850 tl civarı
n79 tavsiye edilir 500 600 tl civarı

balpinar

Üye
n95 2007' ydi galiba en iyi telefn olarak ödül almş.. N96 da neyin nesiymş.. N95te 3d hızlandırıcı var ama n96da yok .. N96 sadece video film izleme açısndan yoksa beş para etmez..