N85 için yardım.. Telefon açıLmıyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EcmeL~

Üye
    Konu Sahibi
N85 için yardım.. Telefon açıLmıyor..
ArkadşLar Nokia N85 S60 shibiym. Dün birisi ile knuşma yaptım. Sonra telefonu elime alıp kapağı açtığımda ekranda saçma saçma renkli çizgiler çıktı..Resimler brbirine grdi.. (aynı tvde kanalın çkmediği gibi) .. Sonra bn de telefonu kapattım.. Telefon bi daha açılmadı.. açılıyo.. Nokianın sesi de gelio ama görüntü yok.. Ekran kesinlikle açılmıyor. Ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim.

Bide Srvise göndersem kaç gün içerisinde alırım tahminen..?? Ayrıca sorun çözülür mü ??

YardımLarınızı bkliorm.. Şmdiden sağolun..

ghost841

ghost841

Üye
ekran bişey olmuşsa değiştir AMA ayarlarla ilgiliyse telefonu açarken önce
yıldız sonra aramatuşu sonra açma tuşuna 10 sn basılı tut telefon formatlanacak belki düzelir(dikkat:telefon hafızası tamamen silinir ama hafıza kartına bişey olmaz)

EcmeL~

Üye
    Konu Sahibi
Formatı denedim ama olmuyor. Servise gönderdiğimde ekran değişimi ypılır mı yoksa telefonu mu değiştirmem lazım ??

rapman

rapman

Üye
aynısı benim eski 7610 telefonuma da olmuştu.telefoncuya verip yaptırmıştım.ve telefonum bana ulaşınca çalıştı fakat bataryasını değiştirmişlerdi.
belki telefonunun bataryasının ömrü bitmiştir.ekrana görüntü gönderecek gücü kalmamıştır.batarya olabilir yani sorun.

EcmeL~

Üye
    Konu Sahibi
Zannetmiyorum telefonu alalı sadece 3 ay oldu..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
hafıza kartını biçimlendir..hatta çıkart aç..

EcmeL~

Üye
    Konu Sahibi
Prdon telefoncuda tam olarak ne yapıldı ?? Ben ekran filmi gibi bişi duydum.. O yanmıştır dediler.. sizde değişti mi ekran filmi ?

rapman

rapman

Üye
Prdon telefoncuda tam olarak ne yapıldı ?? Ben ekran filmi gibi bişi duydum.. O yanmıştır dediler.. sizde değişti mi ekran filmi ?
bataryanın değişildiğini tahmin ediyorum.

mask83

mask83

Üye
sana en yakın nokia servisine git.muhtemelen ekranın arızalıdır veya arkadasın dedıgı gıbı ekran flımınde bı sorun olmustur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...