n85-e71-n81-n79 hangisini almalıyım kararsızım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aysun_0624

Üye
    Konu Sahibi
n85-e71-n81-n79 hangisini almalıyım kararsızım..
n81 tipine bayıldım sar değerinin düşük olması şarjın da dayanması bakımından güzel ama kamerası yetersiz n79 çok güzel yorumlar yapılmış ama küçük ekranda internet zor oluyo diyenler var n85 inde sar değeri düşük ve tipi çok gzl kamerasıda iyi ama donma problemlerinde kullanıcılar pek memnun değil.... e71 ise bir bayan ve öğrenci için ne kadar kullanışlı olur bilmiyorum ama güzele benziyo onda da soru işaretim tuş takımının küçük olduğundan dolayı yazmada zorluk çeker miyim? kullananların tavsiyelerine açığım sizce hangisi?? seçtiğiniz telefonun nedeninide belirtirseniz sevinirim..:heyo:

drckaan

drckaan

Üye
öncelikle bir telefonla ne yapmak istersiniz bunu söylerseniz daha iyi yardımcı olabilirim.
internete rahatça girmek istiyorsanız büyük ekranlı bir telefon size daha yararlı olur ...Ben internet konusunda dokunmatik telefon öneriyorum..
e71'in beyaz rengi bence bir bayana da yakışır ... kamera önemliyse n85 te 5mpx kamera var bu ihtiyaçlarınızı rahatça karşılar .. n81 in 2mpx kamerası var ve bana göre bu kamera bu telefona yakışmıyor diye düşünüyorum..
Benim düşüncelerim böyle biraz uzun oldu sanırım :D Umarım az da olsa yardımcı olabilmişimdir :):)

futbol123

futbol123

Üye
n85 derim neden dersen kamerası 5mp ekranı diğerlerden büyük daha şık

illegend66

illegend66

Üye
N86 derim 8mp

gRkn666

gRkn666

Üye
sarj konusu olarak e71 derim cıktıgından beri kullanıyorum hastasıyım telefonun asıgıyım her turlu ıslemı yapıyorum telefon banamısın demiyo.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Ben olsam n81 alırdım.....

Emin063454

Üye
ben de n79 kullanıyorum güzel bir telefon ekranı küçük yorumlarına pek katılmıyorum bence yeterli 5 mb kamera da çok güzel tek sorunum tuşlarına alışmak oldu bir de mesaj yazarken çok geç yazıyordu bu da çok kötü bir şey ancak daha sonra yazılım yüklettim ve o problem ortadan kalktı... Öneririm...

Emir

Emir

Üye
Ben 8 yıldan beri telefonlarla ugraşırım ve hep telefon alıp degiştiririm sana en uygun fiyatı ve en rahat internette dolaşa bilecegin rahatça sorunsuz oyun,program yükleyebilecegin en kaliteli(dijital) müzikleri dinleye bilecegin bir telefon önrecem 5800 bence bir bayana erkege en güzel yakışan telefonlardan biri çift kamera 3.2 megapixel arka kamera ön kamerada vga 3g wi-fi 8gb hafıza kartı(Hediye) Yüksek ses(Müzik performansı) ve işletim sistemi symbian 60 v5 uzun lafın kısası mükemmel bir telefon 5800 Xpress music

HoLLister

HoLLister

Üye
E71 kuLLanıyorum ve gayet memnunum :) Geçen E71 kuLLanan bi bayanLa karşıLaştım eLinede cok yakışmıştı doğrusu :D

dejavu_10

dejavu_10

Üye
seceneklerdeki en güzel tlf N85 diğerleri ni kenara koy N85i ayrı bir yere

fthh07

fthh07

Üye
her güzelin bir kusuru wardır :D bence içlerinden en iyisi N85.

AKATLI

AKATLI

Üye
N79 al asla pişman olmassın kamerası 5mp, ekran boyutu gayet iyi, Fm verici özelliği var yani arabada evde radyo olan her yerde istediğin müziği dinleye bilirsin , ee tabiki son olarakta wi-fi

daha düşünüyomusun hemen telefoncuya koş ve N79 al , tabi bulabiliyosan piyasada N79 kalmadı satışlar tavan yaptı :oke:

brksmsk

Üye
ilk çıktığında N85 aldım hala daha kullanıyorum.
tek bır problem yaşamadım.
şarjı,kamerası,muzık vs vs.
şıklığı
ayda yaklaşık 5.000 mesaj atıyorum abartısız.tek bı sorun yok ve ancak bukadar rahat olur.
resim kalıtesı super.
ve bu özelllıklerde olup bı bayan ıçın en kıbar telefondur sanırım.harika!!!

kalless

Üye
bence e71 al herşeyi rahatlıkla yapıoo kamerası 3.2mp olmasına ramen cok güzel fotoğraf cekiyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt