N85 Aldım Kullanamıorum Zzzz!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"xSoS"{ß}"

"xSoS"{ß}"

Üye
N85 Aldım Kullanamıorum Zzzz!
Arkadaşlar N85 Hakkında Msn Den Bilgi Vercek Birisi Varmı?

Lütfen ARama Yap Googleye Yaz Demeyin Çok Baktım Zor Bi Telefon :D

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Kardeş hayırlı olsun güle güle kullan, maalesef benim de bilgim yok. Olsa can kurban byy byy

lgfb

lgfb

Üye
bnde cok arastrdım ama herhangı bı program bulamadım ben suan ebudy den kullanıyrum

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bilgiden kastın ne arkadaşım şundan nokianın en iyi telefonlaından birini almışsın ve sana verebilcegim temel bilgiler sıralıyım;
1.telefonunu hacklemelisin,Forumda büssürü konu var sitede arama yap ve dikkatlice oku tavsiyem hellox1.4 tür tabi N85 yerse.
2. coreplayer,msn,panoman,ultimate VR,skyfire,opera,screenshot,forceweater,ttpod,vTAP,spbTV,cepinglizce
ve tabiki telefonların şaşmaz ve degişmez programı X-plore programlarını yükle bu programlar çok işine yaracaktır.
telefonu hac kleyebilirsen herşeyi yükleyebilirsin
hadi kolay gelsin

AKINCIK

AKINCIK

Üye
Anl_tr arkadaşım epey prgram yazmış ama hiç birini anlamadım bilmiyorum daha doğrusu bende n85 kullanıyorum şuan çokta memnunum ama şu konusunu ettiğiniz hackleme ne işe yarıyo onuda anlamadım anl_tr kardeş bu yazdığın prg lar ne işe yaradığınıda söylesende faydalansak bilgilerinden teşekkürler şimdiden

yalniz_kurt45tr

yalniz_kurt45tr

Üye
telefonun download bölümünden nokia indirme sitesine bağlan ve fring adında bi program var onu yükle ordan msn, ıcq ya filan girebilirsin ücretsiz program

srf_ylmz

srf_ylmz

Üye
valla bende N85 kullanıyorum ama bende içine daha bişey yukleyemedim oyun program vs.
bu konuda yardımcı olabilirseniz seviniriz arkadaslar bide bu hackleme olayını acık bi dilde anlatırsanız iyi olur saygılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt