Sensiz OlamaM
Üye
...::: N82 Inceleme ...:::
Öncelikle herkese merhabalar.
26 Mayısta 945 YTL ye N82 Aldım.Kısaca söyleyeyim böyle bir telefon hayatımda ilk defa kullanıyorum.Ne Ararsanız var.
DIŞ GÖRÜNÜM
ış görünümü gayet güzel.Kasasıda iyi.Zaten telefonu aldığınızda Arka kamera üstünde ve altında,Ön tarafta tuş takımının bulunduğu yerde de bandajlar bulunmaktadır.Tuş (sayı) takımı iyi değil.Çok küçük yapmışlar.Bazen yanlış tuşa da basabiliyorsunuz.Onun haricinde Ağırlığı orta derece analog vs ise güzel yapılmış. 5/4
FOTOĞRAF:Geldik en canalıcı bölüme.Zaten görüntüleme ödülününün sahibi bu telefonun Carl Zeiss merceği hakkını fazlasıyla veriyor.Bikere 5MP olması müthiş. N73 ile fotoğrafı karşılaştırılamayacak kadar harika.Gece Flaslı çekimi harika. Haricinde kamerada birçok özellik bulunuyor.Kısaca 0 ışıkta çekimlerini anlatmama gerek yok sanırım
5/5
ÖZELLİK:Özellik olarak ne ararsanız var kısaca.Mesela WLAN olması en büyük artısı.(Bende WLAN var diye aldım zaten.)16 M renk,yanında ise N-GAGE Oyunları oynayabilme harika.FİFA 07 ile Asphalt Street oynayabiliyorsunuz. Kısaca 5/5
SES:Geldik N 82 gibi bir telefona yakışmayan özellik.Yanında 2 GB Hafıza kartı veriliyor.Müzik kütüphanesi cart curt falan herşey yerinde.Ama telefondan çıkan ses çok kötü.Çift hopörler ama iki hopörlerde sağ tarafta bulunuyor
Yani N95 8 g gibi değil iki kolonda alt alta.Bu da demek oluyorki Telefonla müzik dinlerken telefonu sağ elinize aldığınızda çok iğrenç bir ses veriyor.Bu yüzden sol elinizle tutun
Onun haricinde ses açma/kapama tuşu kamera zoom'unda çalışmıyor.Çok ilginç. 5/3
DONANIM:Yanında bildiğiniz gibi herşey veriliyor.Verilen kulaklık HS-43 Çok iyi ses veriyor.Ama birbirine girince yani düğüm olunca açamıyorsunuz
Çok uzun yapmışlar ama güzel ses veriyor. Ayrıca USB Kablosu ve şarj aletide yanında.
Benden bukadar.Birazdan Çektiğim resimleri atıcam.
26 Mayısta 945 YTL ye N82 Aldım.Kısaca söyleyeyim böyle bir telefon hayatımda ilk defa kullanıyorum.Ne Ararsanız var.
DIŞ GÖRÜNÜM
ış görünümü gayet güzel.Kasasıda iyi.Zaten telefonu aldığınızda Arka kamera üstünde ve altında,Ön tarafta tuş takımının bulunduğu yerde de bandajlar bulunmaktadır.Tuş (sayı) takımı iyi değil.Çok küçük yapmışlar.Bazen yanlış tuşa da basabiliyorsunuz.Onun haricinde Ağırlığı orta derece analog vs ise güzel yapılmış. 5/4 FOTOĞRAF:Geldik en canalıcı bölüme.Zaten görüntüleme ödülününün sahibi bu telefonun Carl Zeiss merceği hakkını fazlasıyla veriyor.Bikere 5MP olması müthiş. N73 ile fotoğrafı karşılaştırılamayacak kadar harika.Gece Flaslı çekimi harika. Haricinde kamerada birçok özellik bulunuyor.Kısaca 0 ışıkta çekimlerini anlatmama gerek yok sanırım
5/5ÖZELLİK:Özellik olarak ne ararsanız var kısaca.Mesela WLAN olması en büyük artısı.(Bende WLAN var diye aldım zaten.)16 M renk,yanında ise N-GAGE Oyunları oynayabilme harika.FİFA 07 ile Asphalt Street oynayabiliyorsunuz. Kısaca 5/5
SES:Geldik N 82 gibi bir telefona yakışmayan özellik.Yanında 2 GB Hafıza kartı veriliyor.Müzik kütüphanesi cart curt falan herşey yerinde.Ama telefondan çıkan ses çok kötü.Çift hopörler ama iki hopörlerde sağ tarafta bulunuyor
Yani N95 8 g gibi değil iki kolonda alt alta.Bu da demek oluyorki Telefonla müzik dinlerken telefonu sağ elinize aldığınızda çok iğrenç bir ses veriyor.Bu yüzden sol elinizle tutun
Onun haricinde ses açma/kapama tuşu kamera zoom'unda çalışmıyor.Çok ilginç. 5/3DONANIM:Yanında bildiğiniz gibi herşey veriliyor.Verilen kulaklık HS-43 Çok iyi ses veriyor.Ama birbirine girince yani düğüm olunca açamıyorsunuz
Çok uzun yapmışlar ama güzel ses veriyor. Ayrıca USB Kablosu ve şarj aletide yanında.Benden bukadar.Birazdan Çektiğim resimleri atıcam.