N81 versiyon...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amorty_15

amorty_15

Üye
    Konu Sahibi
N81 versiyon...
Arkadaşlar n81 2gb kullanıyorum versiyondan dolayı media playerdan az ses çıkıyor...bi önceki versiyonda medi player sesi çok daha iyiymiş onu arıyorum fakat bulamıyorum şimdiki versiyonum 11.0.045 nokia nın sitesinde mevcut fakat ben 10.0.035 versiyonunu arıyorum bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...

--------------- Ekleme ---------------

Yokmu kimsenin bi fikri arkadaşlar..

ffatihh23

ffatihh23

Üye
kardes sen o versıyonu unut cunku tekrar yukleyemezsın o versıyonu bulursan bana da haber et

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Aynen arkadasım eski versıondan daha yenı bır versıon yuklemıssen eskı versıona gerı donemezsınen azından kendın evde yapamazsın bunu ama bi teknık servıse git bi flash caksınlar sıtedıgın versıona 20 ytl ye dön bence en mantıklısı bu kardesım bays:oke:

Ozan

Ozan

Admin
Bence eskiye dönmeyin.

Nedenini sorarsanız,
Her zaman sonradan çıkan yazılım, önceki sürümlerin hatalarını giderir ve performans artısı sağlanır. Keyfi yere çıkmaz.

Ses konusunda demekki önceki versionda standartlara göre ters giden birşey varmış ve kısılmış.

Ama yine de geçmek isterseniz, yazılım atan telefonculara gitmeniz gerekiyor arkadasların da dedigi gibi 20 ytl civarı bir ücrete mal olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt