nokya6260
Üye
N81 navi tekerleği sorunu!!!
herkese merhaba.
1-2 gün önce N81 (2gb olanından) almıştım. telefonu aldıktan sonra evde internetten yazılımını güncelledim. sonra nette özelliklerine bakarken navi tekerleğinin olduğunu öğrendim. telefondaki ayarlar kısmından aktif etmeme rağmen bu navi tekerleğini kişi listesinde yada müzik listesinde filan bir türlü kullanamadım. acaba navi tekerleğimi bozuk? yazılım güncellemesi yapmadan önce navi tekerleğini deneme şansım olmadı. acaba yazılımdan mı oldu bu sorun? yoksa benmi beceremiyorum.
tecrübesi olanların yardımlarını bekliyorum. saygılar.
--------------- Ekleme ---------------
bir şey daha sormak istiyorum.
telefona format a
telefonun navi tekerleğinin gerçekten bozuk olup olmadığını anlamak istiyorum. nette biraz araştırma yaptım yazılım navi tekerleğinin çalışmasını etkileyebiliyormuş.
1-2 gün önce N81 (2gb olanından) almıştım. telefonu aldıktan sonra evde internetten yazılımını güncelledim. sonra nette özelliklerine bakarken navi tekerleğinin olduğunu öğrendim. telefondaki ayarlar kısmından aktif etmeme rağmen bu navi tekerleğini kişi listesinde yada müzik listesinde filan bir türlü kullanamadım. acaba navi tekerleğimi bozuk? yazılım güncellemesi yapmadan önce navi tekerleğini deneme şansım olmadı. acaba yazılımdan mı oldu bu sorun? yoksa benmi beceremiyorum.
tecrübesi olanların yardımlarını bekliyorum. saygılar.
--------------- Ekleme ---------------
bir şey daha sormak istiyorum.
telefona format a
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
am. eski fireware e geçermiyim? telefonun navi tekerleğinin gerçekten bozuk olup olmadığını anlamak istiyorum. nette biraz araştırma yaptım yazılım navi tekerleğinin çalışmasını etkileyebiliyormuş.
zira ben bu şekilde giderdim....