N81 garanti hakkında?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emn3535

Üye
    Konu Sahibi
N81 garanti hakkında?
arkadaşlar bende n81 war kapağı baya çizik çizik oldu ve kasada aşınmalar mevcut. garantiden değiştirirlermi acaba yardımcı olursanız sevinirim. faturası kayboldu yalnız garantiye girermi? garanti belgesi var ama ondada imei filan yazmıyor.yardımlarınız için teşekkürler.

futbol123

futbol123

Üye
ücret isterler

sell67

Üye
sen telefonu yarn aldıgn yere getr ımeı den nokia garantisi oluo zate bn hıc fatura falan vermeden kvk ya verdm kendı garantisi vardı telefnun :D herseyini deistrdıler bi arka kapagı deısmedıler kasa falan deiştı komple tus takımı fılan falan arka kapak dısında hersey işte.

emn3535

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler. kaç günde geldi bende telefoncuya gittim elimde n90 vardı 2.el de satıyım dedım adam bunu gördü garantiden değiştir dedi ordan dank etti.işçilik filan veririm de öyle 60 70 istemesinler:D verirken kasa kapak değişimi diyip mi vericez?

--------------- Ekleme ---------------

birde benim ki nokia kom garantili

emn3535

Üye
    Konu Sahibi
bugün gittim genpada almadılar telefonu kasa bizde garantiye girmiyo dediler. Kvk ya gittim ordada fatura yanımda yoktu imal tarihine göre garanti bitmiş dediler faturasız olmaz dediler fiyatını sordum kasa kapak 60 euro dedi. ben şimdi faturayı alıp götürücem arızayı ne olarak veriyim arkadaşlar yardım lütfen?

--------------- Ekleme ---------------

yokmu yardim

turkemrah

turkemrah

Üye
ben de aynı sorun vardı 2 defa kasa, kapak, tuş takımı ve ekranı değiştirdiler. arızayı "tuş takımları düzgün çalışmıyor, bir defa basınca 2-3 işlem birden yapıyor, kendi kendine açılıp kapanıyor" diye bildirmiştim (gerçekten de öyle oluyordu ama :) ) ben istemeden tüm parçaları değiştirdiler (ekranı bile çizik var diye değiştirmişler). bu arada kasa garanti kapsamına giriyor! şuan telefonum ilk günkü haline döndü... umarım yardımcı olabilmişimdir...

emn3535

Üye
    Konu Sahibi
tesekkürler yardım icin daha vermedim bendede navi tekerleğinde sorun var öyle verıyım bari. Cok sagol gercekten kımse yardım etmiyordu

owafemi

owafemi

Üye
ya bnm de n81 var. kapağı felan bayağı çizildi. kasasını gerçekten ücretsiz değişiyor mu? kvk ya gidince ne demeliyim?

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
nokia.com garantisi altındaysa degişir...

turkemrah

turkemrah

Üye
kasa konusunu açmana gerek yok... dağılmışsa değiştiriyorlar zaten... hele hele kapaktaki tuşlar bozuksa.. değilse de bikaç oyun yükle oynaya oynaya bozuluyor kısa sürede tuş takımları :) ya da benim gibi 5800 al kurtul...

kobraa888

Üye
ya arkadaşlar bende de n81 var.kısa zaman önce ekranı çatlamıştı.götürdüm bir telefoncuya yaptırdım ertesi gün görüntü tekrar gitti.yine aynı yere götürdüğümde film oksitlenmiş dediler.oraya güvenemedim başka bir telefoncuya götürdüm ve film kopmuş dediler.bana yardımcı olurmusunuz lütfennn.kafayı yicem ya.:off::off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt