n81 3 aylık görüş belirtirseniz sevinirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

barbarisss

Üye
    Konu Sahibi
n81 3 aylık görüş belirtirseniz sevinirim
arkadaşlar 3 ay önce aldım telefonu belki tam olmadı bile. 5800 alıcam sıfır onu için satacağım ama sizce kaça gider bi görüş belirtirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler :)

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar lütfen yardımcı olalım bu konuda bi fikrim yok telefonumu yanlış bi fiyata satmak istemiyorum alırken 700TL ye almıştım. yardımlarınız için teşekkürler(eğer ederseniz) :(:)

__black__

__black__

Üye
arkadaşım sen tlfonu çok pahalıya almışsın akakçe.comda n81 8gb 549 tl 5800 639 tl. nasıl böyle bi hataya düşmüşsün bilmiyorum ama iyi kazık atmışlar sana geçmiş olsun

barbarisss

Üye
    Konu Sahibi
ben teknosadan aldım kaça gider sence?

__black__

__black__

Üye
400 tlye verirsen öp başına koy derim

barbarisss

Üye
    Konu Sahibi
yardım için saol

tmrcntmr

tmrcntmr

Üye
barbarissa sen arkadaşın açtığı konuyu okumadın herhalde diyorki 3 ay önce aldım bu fiyata sende diyorsunki şurda bu kadar burda bu kadar yani yeni tarihli fiyat veriyorsun mantıklı cevaplar yaz anlayıpta yaz.ayrıca kazık kuzuk gibi kelimeleri nerde kime kullanırsan kullan burada kullanma o tür lafları.bu arada n81 i cep telefonları kesinlikle götürme en fazla 200 tl verirler dene istersen elden satmayı dene karlı çıkarsın 350 tlnin altında satılmaz o cihaz zaten yukarısı sana kalmış.iyi forumlar

barbarisss

Üye
    Konu Sahibi
yardım için teşekkürler. ama elden satmak zor

rambo064

rambo064

Üye
ben n81 arıyorum temız olacak çizik sorun olmayacak yarın izmir bucadayım aksama kadar satmak istersen beni ara :05436401037 en gec öglene kadar haberım olsun fıyat 300 tl gecmıyecek bılgın olsun dusunursen haberleselım:

Godfather

Godfather

Üye
n81 güzel telefon bozulana kadar satma bence çünkü zaten n81 i satıp 5800 alınca bişey değişmiyecek yani alacaksan n81 i satıp n97 alıcan bence

goliykorol

Üye
Alana kazık yemişsin denmez sadece hayırlı olsun denir çünkü alan almış satan satmış neden alanın moralini bozuyorsun neyse kardeş bence ne elden sat ne de telefoncuya götürüp sat bu tür işlerde en karlısı takasa girmektir bul temiz bir 5800 üstesi neyse öde al tabii bu benim tavsiyem :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...