werasd
Üye
n81 2gb de garip bulduklarım...
arkadaşlar siteyi baştan aşağı okudum ama benim problemimle karşılaşanı görmedim. sorunum şudr ki: farzedelim ki rehberde isim arayacam arayacağım isim veli olsun soyadı can olsun. dolayısı ile v ye basıyorum ki v ile başlayan isimler gelsin ama öle olmuyor ve soyadı v ile başlayanlar geliyor. ayarım isim soyisim olarak ayarladım ve olmuyor. çaresi varmı bunun. sizde de öyle mi yoksa bitek bende var ve birtek ben mi dert ediyorum.
diğer bir sorunum üstde bulunan ön kameranın yanındaki tuşlar ne işe yarıyor. eskiden küçük metel düğmeye basınca oyunlar açılıyordu (yanlış hatırlıyo olabilirim emin değilim) 11.0.0.45 e yükseltme yapınca artık onlar çalışmaz oldu. şimdi ben tekrar dan 11.0.0.35 e nasıl indirgeyebilirim.
son sorumda normal olarak benim alıştığım telefonlarda kapağı kapattığın zaman anasayfaya dönüş olur n81 2 gb lıkta ise nerede isen orada kalıyor. bunun garip olduğunu düşünmekteyim.
merakımı giderecek cevap verecek, paylaşacak arkadaşları bekliyorum.
diğer bir sorunum üstde bulunan ön kameranın yanındaki tuşlar ne işe yarıyor. eskiden küçük metel düğmeye basınca oyunlar açılıyordu (yanlış hatırlıyo olabilirim emin değilim) 11.0.0.45 e yükseltme yapınca artık onlar çalışmaz oldu. şimdi ben tekrar dan 11.0.0.35 e nasıl indirgeyebilirim.
son sorumda normal olarak benim alıştığım telefonlarda kapağı kapattığın zaman anasayfaya dönüş olur n81 2 gb lıkta ise nerede isen orada kalıyor. bunun garip olduğunu düşünmekteyim.
merakımı giderecek cevap verecek, paylaşacak arkadaşları bekliyorum.