n80'de yeni nesil n-gage oyunları çalışırmı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

culter-beat

Üye
    Konu Sahibi
n80'de yeni nesil n-gage oyunları çalışırmı
arkadaşlar n80'de yeni nesil n-gage oyunları çalışırmı bilen varmı

hell21

Üye
arkadaşım üzgünüm ama benim bildiğim kadarıyla yeni nesil n gage oyunlarını çalıştıran teller n73-n81-n81 8gb-n95-n95 8gb senin telde olmuyor...

willrock

willrock

Üye
Oluyo birader bnde n80 war catır catır oynuyorum hemde N73 te oluyo n80 de olmuyo diyen arkadaş telefonu eline bile almamıştır daha

papilocko

Üye
n90 ve n80 ekran pixeli 352*416 pixel olduğu için bazı oyunlar çalışmıyor buna n gage oyunları dahil

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çalısması laızm!:oke:

marco2000

Üye
willrock kardeş lütfen yardım...bende n 80 de oyunları açtım ama bende ekran görüntüsü küçük çıkıyor nasıl aşabilirim bu sorunu ? şimdiden teşekkürler...

umut002

Üye
ya ngage programını tel yükle çalışır uyumlu olmasa dese bile yükle o açar açılır açılmaz diye bir şey yok

cool_eagle

Üye
çalışıo bizzat kendim denedim

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
ÇAlışır sanırım

HUYSUZ PRENS

Üye
Bu çalışıyor diyen arkadaşlar anlatabilirmi acaba?? Bende oynamak istiyorum...

volkan_n70

volkan_n70

Üye
ben de katılıyorum da mantıken aynı yazılımı kıllanıyor yani n*gage programı sisx yüklenebilirse neden olmasın ki.?

altunonur

Üye
N gage oyunlarını bende n80 de oynayabiliyorum. N80 de ngage kurulumunu anlatan siteler mevcuttur onlara bakarak yapabiliyorsunuz. Tek sorun N80 de 352,416 lık bir ekran çözünürlüğü olduğu için oyunları tam ekranda görüntülüyemiyorsunuz. Biraz daha ufak bir ekranda oyun oynayabilirsiniz. Ayrıca N73 gibi telefonlara yüklenen her ngage oyunları n80 dede çalışıyor. Şahsen benim daha kuramadığım yada oynatamadığım bir ngage oyunu olmadı hiç. ( Telefonum N80)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt