n80 wireless sorunu!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İSKEL@

Üye
    Konu Sahibi
n80 wireless sorunu!
Arkadaşlar ewimde ve çevremde wireless var fakat ewimdeki wpa şifreli telden bağlanırken minumum 8 haneli bir WEP denilen şifre istiyo tel buna wpa şifremi girsem bi işe yaramıyo sorun nedir acaba bilgi verirseniz sevinirim oraya gireceğim şifre nedir :)

• Beğen
Tepkiler: cantonaaa ve SALİN 1

nightdragon35

nightdragon35

Üye
wire less baglantısına sifre koyabiliyorlar bildigim kadarıyla.eger baskasının wirelesini kullanıyorsan büyük ihtimal sire sorması normal.ama aynı sorun senin internetindede varsa.yardımım olmaz

İSKEL@

Üye
    Konu Sahibi
hyr ama ben wpa şifresi girdim WEP denilen bi şifre istiyo .... net bnm... şifreyide biliyorum ama kabul görmüyo pc de sorun yok :) belki sorun mobil tarayıcımdadır bildiğiniz wireless le çalışan ii bi tarayıcı warmı opera dışında...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bi yardım etseniz çok süper olcaktı msn dışında hiç bişeye giremiyorum :) web operadan wlan seçilcek bi yer yok sadece trcll internet paketleri var nası bağlancam şu nete çok önemli :)

MOKIA

MOKIA

Üye
Modem seninse şifre türünü wep olarak değiştir. yada MAC filtlerelemesini kullan ben MAC filtresi kullanıyorum. şifre girme derdi yok.

Bunun için sana şöyle yardımcı olayım

N SERİSİ İÇİN Wi-Lan MAC Adres KodlarıTelefonunuzla bazı mac adresi ile şifrelenmiş aglara girmek için telefonunuzun bu adresini bilmeniz gerekir.

WLAN MAC Adres: *#62209526#
Bluetotoh MAC Adres:*#2820#
Telefon Yaşam Zamanı:*#92702689#

İSKEL@

Üye
    Konu Sahibi
ilk önce verdiğin bilgiler için teşekkür ederim tam olarak ne demek istediğini anlamadım :) aslında yani ben wlan mac adresini bilirsem bunu nerde kullancam US Robotics moden kullanıyorum wireless özellikli fakat telefona şifre girince o wireless e bağlanmıyor WEP şifresi ni kabul etmiyor zaten WEP şifresi diye bir şifre koymadım koyduğum şifre sistemi wpa sorunu nasıl düzeltceğim hakkında bu konu hakkında hiç bişey bilmediğimi düşünerek anlatırsan sevinirim :)

umutubay

Üye
Acıl yardım bendede n80ie var ve wirles faln buluyorr ama buldugu wrıles baglnamıyor wln bulunadı faln dıo daha onceden cok ıyı bı sekılde kullanıyodum ve wrılesımde sıfre faln da yok sıfre koydum bu hale geldı şimdi sifreyi falnda kaldrdım ama hala sorun var n80 ile nete giremıyorum lutfen yardım edın telefonu eskı ayarlarınıa dondurdum ama hala duzelmedı wrıles buluyo ama bagladı kuruluyo dedıgınde wrıles agı bulunamıdı faln dıoyorr

eskuzmi

Üye
arkadaşım bende de n 80 var ben şifreyi bildiğim halde bana şifreyi istiyor kabul ediyor ama tekrar şifre istiyor onun sorunu ya yeni program attıracan yada wireles entegresinde sorun olabilir ben son sürüm yazılım attırdım oldu sende dene ben den sölemesi ama sonra bana geri dön ok

burulay

Üye
arkadaşım
şifre istiyorya
bilgisayar yaz şifresi kırılcak kendi şifreleri çözcek fakat hep aynı şeyi yazmak şartıyla
sinyalde %51altına düşmücek düşerse girmez

emn3535

Üye
arkadaslar bendede n81 var bendede evde girememe sorunu vardi. Modemin guvenlik ayarini dusuge getirince duzeldi

burulay

Üye
arkadaşım n80 kullanıcısıyım ilk önce dedikleri hmn yaparsan %100 çalışıyor şifreyi kırmayı anlatiim
1-tel hafıza kartını çıkar
2-bataryan olsun
3-format at cihazına
4-formattan sona wlanı bul
5-bağlantı yön. gir wlanı erişim noktasını tanımla
6-ayarlardan hallet herşeyi forumda napçağın yazıo ztn
7-en son 8 haneli şifre isticek
bilgisayar
yazcaksın şifre kırıldı her wlan kilidine bu kodu yaz açılır
[email protected] msnme bi teşekkür emaili atmayı çok görmezsin umarım:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt