N80 Kamera Sorunu !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
N80 Kamera Sorunu !!
Selam arkadaşlar..3 Gün önce 2.el bi N80 aldım..Telefondan şuan memnumum bi sorunyok gibi..Ancak Kamera ile çektiğim fotoları pc açtığım zamam çözünürlük için 2bin küsüre 1800 küsür gibi bi çerçeve bilgisi göstermesine rağmen görüntü sanki 1.3 kamera ile çekilmiş gibi 650-700 kb de boyutu var ama ne çerveve bilgisi ne de data büyüklüğü grdüğüm görüntü ile eşleşmiyor..Ayrıca çekim yaparkn çekme sesi de gelmiyor..Ayarlardan 4 kamera sesi var hepsinin denedim ama ses çıkmıyor..Teleona format attım..Gene aynı sorun var..Acil yardım edin lütfen

Resimleri hem laptop da hem masaüstünde açtım..farklı ekrar kartlarında denedim yani (paylaşımlı+paylaşımsız)

sinan_290x

sinan_290x

Üye
tercihlerden genel ayarı seç sesi öyle kontrol et. sessizde iken zaten ses çıkarmaz. kamera içinse aç kamerayı seçeneklerden ayarlara gir. görüntünü kalitesi en yükseğe getir. belki olabilir bu ayarlar bozuktur. yardımcı olabildiysem eyvallah.

Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ilgin için sağol ama zaten bunlar normal durumlar için yapılan basit ayarlar..benim durum bu kadar basit değil..Telfon zaten hep genel tercihte..Ses çıkmıyor..Kamera ayarı da 3M' de zaten

kenankenan8484

Üye
kardeş aynı sorun bendede war kamera sesinin çıkmasını istiyosan tuş takımının sesini açman lazım. ama görüntü tlde mükemmel gösteriyoo pc de çok ii değil

CyberStein

ben eski n80 kullananlardnım ve sana şunu diyeceğim, ikinci el alıpta kasanın değiştiğinden emin değilsen sorun kasada olabilir. çünkü bende kasa değiştirdim ve görüntü berbat bir hal aldı, flaş sadece alt kısıma felan vuruyordu... =)) yararlı olabilirse ne mutlu..

venom_emin

venom_emin

Üye
arkadaşım n80 de carl zeiss lens yok yani fotoğraflar natleştirmeden çekio buyüzden fotoğraf çekerken sallamamaya özen göster bide resim modundayken(tel yatayken)sol tuşa bas ordan görüntü netliini ve renk doygunluunu en yüksek yap daha ii sonuç alacaksın not: bu ayarları her defasında yapman gerekio:(

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Telefonda kameranın altında bir platik vardır.Onu dağ şekline getirirsen belki daha net çekebilirsin.Çünkü çiçeğe getirirsen makro modunu açar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt