N80 ile N72 takas etmeyi düşünüyorum ne dersiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sienon

Üye
    Konu Sahibi
N80 ile N72 takas etmeyi düşünüyorum ne dersiniz
Arkadaşlar N72 kullanıyorum n80 almayı düşünüyorum nasıl bir telefon kullananlar ve bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Ayrıca bu N80 ile N80 İnternet Edition arasındaki fark nedir şimdiden teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş n80 3 mp ayrıca wirelessli yani wi-fi var..tavsiye ederim..

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Takas eden varsa değiştir..

amon35

amon35

Üye
değiştir :D

maxibrk

maxibrk

Üye
Takas eden varsa bu fırsatı hiç kaçırma :oke:

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
yani

kumarbazjoker

kumarbazjoker

Üye
Arkadaşlar N72 kullanıyorum n80 almayı düşünüyorum nasıl bir telefon kullananlar ve bilenler yardımcı olursa sevinirim.
Ayrıca bu N80 ile N80 İnternet Edition arasındaki fark nedir şimdiden teşekkürler
internet edition alırsan daha i olur ama ben çok gözle görülür bir fark göremiyoruz

sienon

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hepinize çok teşekkürler kafamda kalan tek soru işareti acaba düzü ile ie nette hız açısından yada wlan gücü açısından çok mu fark ediyor?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hiç durma

berk samet

berk samet

Üye
fırsatı kaçırma

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
n72 yi her alanda geçecek bir telfondur kesinlikle tavsiye ederim. (belki şarj biraz sıkıntı olabilir. ben iki batarya kullanarak çözüyorum busıkıntıyı. ) telefonu kullanıyorsan yani bekletmiyorsan bir köşede 1 günde bitiriyor şarjı. Bunda yüksek çözünürlülüklü ekranın büyük payı var. 352x416 pixel ekran vardır.

ie ve düz arasındaki fark renk ve yazılımdır. ilk olarak gri çıkan n80 yazılım güncellemesi ve siyah rengiyle internet edition özelliği katıldı. Ancak yazılım güncellemesiyle düz versiyonlarda aynı menüye kavuşuyor. hız olarak bir farklarının olup olmadığını bilmiyorum. ancak varsada çok ufaktır.

ikiside aynı işi görür ;)

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
SAğol bilgi için

A1234567A

A1234567A

Üye
n72 vereyim n80 ver olurmu

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kaçırma hemen takas et

futbol123

futbol123

Üye
değiştiriyorsa değiştir ama bn n80 i önermem kalın ve takoz gibi telefon ben senin yerinde olsam n70le degistirirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt