n80 için yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
commal

commal

Üye
Bende çalışıyor çatır çatır Wlan ile netteyim birde ekranı yan çevirebilsem deymeyin keyfimede neyse...

arkadaşım bilgisayarından video gönderecekensen Dvx player ekle Total Video Converter ile DVx olarak çevir süper görüntü oluyor 2Gb kart taktım 4tane film attım arada batarya bitsede güzel....

metelixizz

Üye
bendede acmıyor arkadasım

ayhanst

Üye
ilk önce nokia sitesinden yazılımını güncelle /güncellemeden önce eski programalarını yadekle/n80 e opera browser 4 yüklemelisin bencede sorunun çözülür gibi geliyor

wanted123

Üye
v 5.0719.0.2
24-05-2007
rm-92
versiyonu 2 gun once yukseltim opera tarayıcısı ve kendi tarayıcısıyla denedim olmadı

toprakumit

toprakumit

Üye
arkadasım flv dosyasinı internette acan cihazlar sadece pocketlerdir. Bu nedenle arkadasım eger youtubedeki videoları izlemek icin emtube yüklemen lazım.ama su anda oda senin isine yaramaz cünkü youtube kapandı. Sana tavsiyem telin versiyonunu yükselt!

toprakumit

toprakumit

Üye
Tarih çok geçmiş fakat yinede cevap ve öneri getirmek istiyorum. İnternette sörf yaparken video sitelerine girdiğiniz zaman telefon videoları göstermez. Kırık bir resim gibi gösterir. Şu anda yeni çıkmış olan soft ware lerde (versiyon güncelleme), Bu hatayı kapatmışlar ve her hangi bir video sitesine girdiğiniz zaman flv uzantılı dosyaları izleyebiliyorsunuz. Kendim bizzat denedim. Telefonuma son güncellemeyi yaptıktan sonra kırık bir resim yada video görmedim, Şu anda istediğim bütün videoları izleyebiliyorum. Yapmanız gereken şey ya yazılımı güncelleyin yada flashlite V3 ü telefonunuza yükleyin.... Flashlite V3' ü ise aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.... Sevgiler.....

http://www.maxicep.com/symbian-9-1-...-flv-player-yine-ilk-kez-maxicepte-68283.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt