n80 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gkhn13

gkhn13

Üye
    Konu Sahibi
n80 Hakkında
slm. 6120c ile n73me arasıdaydım. 6120c yi eledim. :oke:

fakat n80 die bi model var.son zamanlarda çok aklıma takılıyo.Telefon alınca en az 2 yıl kullanıcam.N80 in wifi si olması gelecek için avantaj mı yoksa n73me mi almalıyım.:hmmm:hmmm

en çok aklıma takılan n80 in hızı bazı forumlarda çok yavaş bazılarında hiç kasmıyo dendi.sadece bu soruma n80 i olanlar cevp versin ltf.

saygılarımla . . .

xkadir61

xkadir61

Üye
n73'ü alırda satarsan 350 ytl'ye babanın oğluna satarsın.
ama n 80'i 150 ytl'den fazla satamazsın,
n80'in wi-fi'sini saymazsak n73'e asla rakip olamaz.

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
N73 music edition al

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
n73 bence

ilker_20

Üye
bence kimse alınmasın ama n80 wi-fi ile işi goturuyor arkadasım diğer ozellikleride n73le neredeyse aynı tavsiyem n80 :oke:

_KadirşinaS_

Üye

Ama 2 sene sonra bedava verse almazlar.Bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Bence senin için wi-fi önemliyse n80 al. Yok hız,müzik ve kamera dersen tabiki n73 me. Ama n73 kadar dış kasası dandik bir telefon daha görmedim. Sebepsiz yere boyası sökülüyor, en ufak darbede hemen çiziliyor. Kararını en çok istediğin özelliği göz önünde tutarak ver dostum.

umut002

Üye
n80 bana göre n73 den iyi n80 in çözünürlüğü 352 en yüksek çözünürlük onun n70 inki 240 n80 daha iyi

Batu55

Batu55

Üye
Slm madem ki bu teller arasinda karar asamasindasin sana tavsiyem Nokia N80 dir. Wlan özellikli tavsiye ederim wlan olan yerlerde wlan üzerinden kolayca internete bedava baglanirsin. Tabiki girecegin wlan sifresini vererek. Son cikan Nokia telefonlarinda bu özellik mutlaka araniyor ama kisiye göre degisir.Ama sana tavsiyem N82 dir ben kullaniyorum süper bir tel saygilar..!

canted

canted

Üye
bana kalırsada n 80 daha iyi ve memnunum tabi n 73 müzik konusunda biraz ileri gitmiş ama müzik seti diilki kardeşim telefon bu:sn:

schumici

schumici

Üye
bence n73 kesinlikle. wlan a sahip olmak istesem n80den daha iyi telefonlar var onlara yönelirim. n80i asla almam. bence n73. illaki wlan istiyosan n95 al o zaman

mastekler

Üye
n73 ben kullandım 2 kez hoporlerı patladı sonunda n80 aldım super wifi si var n73 ...ü solda sıfır bırakır n80 al sen

safakk

safakk

Üye
+1
Ama 2 sene sonra bedava verse almazlar.Bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Bence senin için wi-fi önemliyse n80 al. Yok hız,müzik ve kamera dersen tabiki n73 me. Ama n73 kadar dış kasası dandik bir telefon daha görmedim. Sebepsiz yere boyası sökülüyor, en ufak darbede hemen çiziliyor. Kararını en çok istediğin özelliği göz önünde tutarak ver dostum.
+1 ancak çizilma konusunda ön kapağı gri olmayanı seçersen o problem ortadan kalkıyor yada illa gri alcaksan da plastik koruyucuda alırsın paşa paşa kullanırsın
ayrıca n80 in wireless ından çok bişi bekleme kullananlar wireless menzilinin kısalığından sürekli sinyalin azlığından pilin çabuk bitmesinden kayar kapağın kullanışlı olmamasından ve kalın olması nedeniyle yazın cepte çok sorun teşkil ettiğini belirtmişti karar senin ama ben olsam beklerim ki piyasa ucuzlasın ne olur ne olmaz :oke:

gkhn13

gkhn13

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar N73 me aldım herkese teşekkürler değerli yorumlarınız için . . .:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt