n80 hack sonrası "dosya bozuk" uyarısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deneme721

deneme721

Üye
    Konu Sahibi
n80 hack sonrası "dosya bozuk" uyarısı
iyi günler
Secman programını forumdan indirip kurdum, telefon yeniden başlatıldı. Ve açtıktan sonra hangi dosyayı yüklemeye kalksam bozuk dosya "file corrupted" uyarısı aldım. Hiçbirşey yükleyemiyorum, secman programını silersem belki düzelir dedim yine olmadı. Daha önce Hellocarbide programi ile instalserver.exeyi sys\bin klasörune kopyalayınca yine böyle olmuştu. Sonra yine o programla silince düzeldi. Ama secman otomatik yaptı ve onu silecek hiçbir programı yükleyip silemiyorum o installserver.exe yi. Lütfen formattan başka yol bilen varsa yardımını esirgemesin. Teşekkürler.

waycell

waycell

Üye
arkadaşım dosyalara erişimi açmalısın sys bindeki installserver.exe dosyasını telefona uyumlu dosya ile değiştirmelisin şuan dosya erişimin yoksa ve pro yükleyemiyorsan sana format yolu görünüyor

deneme721

deneme721

Üye
    Konu Sahibi
ok sağol arkadaş, format çektim. n80e uyumlu installserver.exe kaçıncı denemedir bulamadım. neyse sağlık olsun eldeki prolarla idare edecez. sağolun.

bu arada n80e uyumlu installserver.exe ve diğer sys/bin klasörüne kopyalanacak dosyaları nereden bulabilirim. teşk.

ibrother

ibrother

Üye
ben sana link verem ordan indir bende n80 kullandım onun hac dosyasını verem yalnız 9.1 klasöründekini art bin klasörüne tarihi geri almayı unutma

deneme721

deneme721

Üye
    Konu Sahibi
ok arkadaş deneyecem, inş olur

ibrother

ibrother

Üye
kesin çalışır kendim n80'i hack.ledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt