N80 Font (yazı tipi) Değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

kabasakalist

kabasakalist

Üye
benim n95 ama z:resource\fonts klasörüne atmıyor fontu yapıştırmıyor sorun nedir?

oyedikat

Üye
dostum silemiyorum e deki fontun içine attığım dosyaları yarımcı olabilirmisniz

togimer

Üye
emeğine sağlık çok iyi olmuş.
:)

crazy_man_55

crazy_man_55

Üye
Kart okuyucuyla değilde xplore ile yapabilirsiniz.telefon hackli olması gerekiyor mu bilmiyorum ama ilk önce dosyaları hafıza kartının herhangi bir yerine atın daha sonra xplore yı açın dosyaları e://resource/fonts klasörüne taşıyın reset atın tamamdır ;)

--------------- Ekleme ---------------

benim n95 ama z:resource\fonts klasörüne atmıyor fontu yapıştırmıyor sorun nedir?

zaten dosyalar z ye değil e ye yapıştırılcak ;) e://resource/fonts (fonts yoksa kendiniz oluşturun;))

[sıze=5]z:\resource\fonts arkadaşlar ben buraya nasıl gidicem [/sıze]
telefon hackli olmalı hackledikten sonra xplore gibi bir dosya yöneticisinden girebilirsiniz ;)

aga bende c\resource\fonts diye bi klasor yok ne yapcaz:(
c değil z sürücüsünde ;)

KuCuKKoYLu

KuCuKKoYLu

Üye
E63te oluyor denedim card readeriniz yok telefonu pcye depolama olara baglayın dosyaya isim verebiliyorsunuz. teşekkurler süper bir paylaşım:d:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
sevenin gonlunde umud olmasa hayal neye yarar dus neye yarar sevilmekden yana hic sansin yoksa talih neye yarar sans neye yarar icime sıgmayan efkarim varsa eyvah neye yarar ah neye yarar teselli edıpde avutmuyorsa kadeh neye yarar...

:kop::kop:

ankarali6600

ankarali6600

Üye
çok hoş bişeymiş bu ya teşekkür ederim böyle değişik fikirlerin devamının gelmesini istiyorum...

safak1903

safak1903

Üye
teşekkürler...:oke:

O-Xan

O-Xan

Üye
kardes bu ıslemı card reader olmadan dosya yonetıcısı yardımı ıle yapamazmıyız =?cunku kartta sıfre var ve sıfresını unuttuk o yuzden card readerla yapamam

Ben Dosya yöneticisi ile yaptım fakat biraz karışık.

Önce arkadaşın anlattığı gibi beğendiğin fontları hazırladıktan sonra hafıza kartın'da " Fonts " diye klasör aç, ardından hazırladığın fontları içerisine at.

Dosya Yöneticisini aç, Hafıza kartına gel, hazırladığımız " Fonts " klasörünü kopyala, Z: > resource > buraya geldikten sonra yapıştır.

ahmetbnc

ahmetbnc

Üye
e72 kullanıyorum kapatıp açtım değişmedi sonuç gene aynı. . .

Üst Alt