n80 e wlan sinyal artırıcı program arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

burhany43

Üye
    Konu Sahibi
n80 e wlan sinyal artırıcı program arıyorum
slm bende n80 tel var buna wlan sinyal artırıcı program arıyorum yardımlarınızı bekliyorum..:oke:

safakk

safakk

Üye
zannedersem burdamıydı başka bi yerdemiydi neydi bi ayar çekiyosun telefona sinyal alımı feci artıyor bulursam yazayım :)

dr_taymaz

Üye
sevinirim valla bana da lazım.. :)

yigitcaner

yigitcaner

Üye
inşallah vardır böyle bişey bulursanız çok iyi olur

furkano

furkano

Üye
wlan donanımsal bişey arkadaşlar wlan kapasitesini artıtmak için ekrta anten vb bişiler eklemeniz lazım.. böyle bişi yapılabilseydi laptoplarda kullanılan ektra wlan antenleri yalan olurdu?

mkapusuz

Üye
aynen katılıyorum ben notebook a harici anten bağladım mesela

ajan_luck

Üye
dostum telefonunun araçlar ayarlar bağlantı kablosuz lan kısmına girip seçenek gelişmiş ayarları seç evet diip oto yapılandırmayı kapat wirless çekim gücün %20 artıyo ama wireless kullanırken sarzıda çabuk bitirir...

qwertycuma

qwertycuma

Üye
ekstra kuvvet arttırıcı bişiler satıyolardı modem boyutunda:D artık ondan alırsın bi tanede 220 vlt akü dolaşırsın:)

sametugba

sametugba

Üye
yaaaa arkadaşlar bence öyle birşey yok programlada olacak şey değil ki o...memnun değilseniz memnun olabilmek için uğraşın elinizdekinin kıymetini bilin yahu ole telefon alamayanlar var :( şükredin halinize ve buda yeter diyip geçinin güzelce boşuna uğraşmayın yahu...o sinyallerin alım gücünü etkileyen tek faktör modemin kalitesidir arkadaşlar başka hiçbişi değil..

avozpinar

Üye
chip sinyallerini değiştirip pda larda yapılabiliyo ama işlemcinin yeterince güçlü olması gerekir ve de şarj sorununuzun olmaması

yagizbogac

yagizbogac

Üye
telefonunuzdan ayarlar - bağlantı - kablosuz lan yazan yere girin sonra seçeneklerden gelişmiş ayarlar diyin otomatik yapılandırmayı kapalı diyin ve tx güç seviyesini 100mW yapın güç tasarrufunu kapalı yapın. başka yapabilecek birşey yok sanırım :)

serhat58ist

Üye
komik olmayın arkadaşlar :naughty: hersey programla olurmu yakında bütün ihtiyacimizi programlarla yapcaz çişimizi bile :) kusura bakmayın ama gülmemek elde degil yanii

Takipçi Satın Al

Üst Alt