N80 Commwarrior Yardım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murat_ozcan

Üye
    Konu Sahibi
N80 Commwarrior Yardım?
s.a
Telefonuma Commwarrior Adlı Çok Tehlikeli Bir Virüs Kaçtı Temizleyemiyorum
Yardım Eder Misiniz?
Telefonum N80 Cingular Edition

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Telefona Ve Hafıza Kartına Format At Kesin Sonuç İçin :D

murat_ozcan

Üye
    Konu Sahibi
Defalarca Format Yedi Hart Format Soft Format
Commwarrior Virüsü Çok Tehlikelidir

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Format Attığın Halde Gitmedi Mi ?

SilentOne

SilentOne

Üye
hafıza kartına format çak bide tele tekrar fw at ozmn düzelebilir cunku 6260 ıma kaçtı fw attım kurtuldum :D

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Yazılım at.Bu arada N80 "Cingular Edition" ne oluyor ?

murat_ozcan

Üye
    Konu Sahibi
Yaklaşık Olarak 50 Sefer En Az Hard Format
Yaklaşık Olarak 30 Sefer En Az Soft Format
Atıldı Ancak Telefon Cingular Edition Yazılımı Olmadığı İçin Flash Atılamadı

--------------- Ekleme ---------------

Cingular Edition Gerçekten Ne Olduğunu Dahi Bilmiyorum Sadece Dedikleri Özel Üretim Telefon

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Yapacak birşey yok İnternet edition'un yazılımını at.

murat_ozcan

Üye
    Konu Sahibi
İnternet edition'un Yazılımı İçin Telefoncuya Götürdüm Telefoncu Telefon Susar Diyo
Bi Daha Açamassın Diyo

Bi De Bu Cingular Edition Nedir Hiç Kimse Bunun Cevabını Veremiyo?

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Neden bence birşey olmaz.Ben normal N80'ime atmıştım birşey olmamıştı.Ama N80 Cingular Edition ne anlama geliyor,özellikleri değişikmi bir bilgim olmadığı için bu konuda birşey söyleyemiyorum.

murat_ozcan

Üye
    Konu Sahibi
Özellik Herşey Aynı Sedece Bi Tuş var Bi De Ekranın Altında Cingular Diye Yazı Gerisi Aynı

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
"CommWarrior Cep Telefonu Virüsü Nasıl Temizlenir ?

Uzun süredir tüm Avrupa ülkelerinde yayılan CommWarrior cep telefonu virüsü bugünlerde Türkiye’ye de ulaştı. CommWarrior, telefondan telefona SMS ve Bluetooth yoluyla aktarılan virüslerden farklı olarak MMS ile de yayılabiliyor. Virüs, bulaştığı telefonun kart ve belleğindeki bütün bilgileri siliyor..

CommWarrior, size MMS, Bluetooh ya da SMS ile ulaştığında aktive olması için diğer Symbian virüslerinde olduğu gibi install için onay vermeniz gerekiyor. Virüs cep telefonlarının donanımına ciddi bir zarar vermese de kendini yaymaya çalışırken pil ve sistem kapasitesi yoğun biçimde tüketiyor. Telefonunuzun CommWarrior ile karşılaşmaması için önceden anti-virüs programı yüklemenizde yarar var. Virüsün bulaşması durumunda ise teknik serviste yaklaşık 10-20 YTL ücretle yaptırabilir ya da aşağıdaki yolla kendiniz virüsü temizleyebilirsiniz..

1. Telefonunuzdaki internet tarayıcıyı açın
2. F-Secure Mobile Anti-Virus adresine gidin ( F-Secure Mobile software )
3. " Downloads " bağlantısını tıklayıp telefonunuzun modelini seçin
4. Dosyayı indirip, "open after download"u seçin
5. F-Secure Mobile Anti-Virus programını kurun
6. Uygulamalar menusüne gidip Anti-virüsü çalıştırın,
7. Anti-virüsü aktif hale getirip , tüm dosyalarınızı taratın,
8. Aktif Commwarrior virüsünü yoketmek icin telefonunuzu kapatıp açın.."
Bunları buldum bir dene istersen.

murat_ozcan

Üye
    Konu Sahibi
Yazdıklarının Hepsini Denedim Daha Birsürü Yazı Vardı 3 Aydan Beri Arıyorum Bazı Telefonların Flash İle Çöktüğünü Öğrendim Bu Virüs Yüzünden Birçok Çeşidi Var Tabi Bu Comm Ların

Ayrıca F Secure Mobile Hiç Bi İşe Yaramaz

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Arkadaşım üzgünüm ama elimden gelen başka birşey yok.

murat_ozcan

Üye
    Konu Sahibi
Önemli Deyil Maksat Başkaları da Faydalansın Biraz Bilgi Vereyim Dedim Virüs Hakkında
Son 2 3 Ay içerisinde Dahada Tehlikeleşti Bu Virüs Asabileşti Hırçınlaştı Şu An Öyle Oldu Ki Flash Bile Attırmıyor
Atılırsa Dahi Yazılım Çöküyor Veya Daha Beter Hal Alıyor Bunu Sadece Profesyoneller Veya Çok İyi Bilen Kişiler Kaldırabiliyor Bende Kaldırabilirim Ama Benim Teleforumun Usb Kablosunu Taktığımda Pc Tanımıyor Ama Telefonda Pc Suite Veya Diğerlerini Seçebiliyorum Ama Bilgisayar Ne Olursa Olsun Görmüyor
Hani Şu Nokianın ****** Com Porta Takılan Kabloları Görüyo Ama Onlardan Piyasada Bulamadım 1 kere Gittigidiyor Da Gördüm Başka Göremedim O Kablolardan Bulabilirsem Hemen Silebilirim Peki Onlardan Bulabileceğim Bir Site Var Mı?
Çok Teşekkür Ederim ! AhmeT ! Arkadaşım İlgilenmen Yeter Maksat Muhabbet

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
geçmiş olsun murat çözersin inşallah usb ni tanısaydı bilgisayarın software updaterden hallederdin i.e yazılımı atardı updater telefonuna.

en son n80 sürümü i.e sürümü olduğu için servisede göndersen sana onu yüklerler şimdi.

cingular version ise ilk defa gördüm ama araştırdığıma göre ilk versiyonlardan hatta *#0000# den RM-91 olduğunu görmen lazım yazılım orjinalse.

RM-92 ye yükseltebilseydin iyiydi.

bu arada inşallah format atarken hafıza kartını çıkartıyorsundur ve kartı telefon aracılığıyla değilde bir kart okuyucu ile bilgisayarda yavaş biçimlendiriyorsundur?

murat_ozcan

Üye
    Konu Sahibi
N80 Cingular Yazılımı İle Geliyor Bendeki Virüs Piyasadaki En Kötü Virüs Olduğu İçin Ne Usb Çalışıyor Ne Yazılım Atılıyor Bilgisayara Takıp Kaspersky Veya Nod 32 İle (Güncel) İle Taratılıp Daha Sonra Hafıza Kartına Ve Kendi Hafızasına Low Lewel Format Dediğimiz Yavaş Format Atılır Daha Sonra İnternet Edidtion Flashı Bulunur Atılır

Hepinize Çok Teşekkürler Sizin Başınıza Gelmesin Telefona Kaspersky Veya Diğer Virüs Yazılımlardan Kurun

Antivirüs Kurmassanız Benim Gibi Telefonunuz Heryere Mesaj Atar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt