alpay531
Üye
Evet gerçekten özellik deposu ama bu güç problemi o özellik deposunu kullanamamana neden oluyor..yani güç özellikten daha önemli
Henüz T.Tec batarya almadım..Bataryaları buldum ama digiphone bataryası arıyorum..Bulamazsam T.Tec alıcam
ben de n810 kullanıyorum.ilk aldığımda benimki de öyledydi.ama kullandıkça düzeldi. BL-5B bataryasını kullanırsan düzelebilir
tanıdık bir telefoncudan aldım..ama paketin arkasında nokia-asia.com yazıyor..büyük ihtimalle asya'dan ucuza alınmıştır..Türkiye için olsa avrupa olmazmı ??
6 ay garantisi olduğu yazıyor pakette..ama telefoncuya dedim..sen değiştirme istersen..fatura yaz nokia club'tan değişim yapalım dedim ama hayır demese de pek yanaşmadı..hologramın da birebir kopyasını yapabilirler mi ??
Piyasada bi normal çakma birde üstün çakma mallar mı var yani ?? Bataryayı bana uygun bir fiyattan aldım ama normalde piyasada 25-35 arası satılan bataryalar..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu da ilanı !!
önerin için sağol arkadaşım ama bu format ile halledilecek kadarf küçük bir sorun değil..tamemen donanımsal bir sorun sanırım
aynı sorundan yan sanayi bataryalarda defalarca karşılaştım... evet bu güzel dediğim batarya 1-2 ay içinde aynı senin anlattığın gibi ani şarj düşümü yapmya başladı. Sonunda bir telefoncu arkadaş aracılığıyla gerçektenucuz bir fiyat olan 8 liraya piyasada orjinal diye sattıkları ancak kesinlikle yan sanayi olan bir batarya aldım... Bu batarya orjinal diye satılır 25 liraya dedi. Açıkça bende dedim ki beni yiyiyorsun sende
uzun lafın kısası bu batarya sorunumu kökten çözdü 3 ay oldu ve ilk günkü gibi hala aynı performans ve en güzel yönü şarj kademe kademe düşüyor... Birden bitme gibi bir hata yapmıyor ve 1. kademede şarj zayıf şarj bitti uyarılarını vermeden kapanmıyor telefon...
Tavsiyem ya gerçekten orjinal batarya al yada benim gibi orjinal kalitesinde bir batarya almandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?