n80 3g wifi 3mp kamera

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ardaaga

Üye
    Konu Sahibi
n80 3g wifi 3mp kamera
telefonu suanda kullanmaktayım ama kapağının değismesi gerek uzun süredir kullanıyorum eskidi ama busekildede kullanılabilir zaten kapakalar 10 15 tl gibi birsey birde ekranda ince çizgi halinde ölü piksel var bana pek bir sorun teskil etmedi sizide rahatsız etmez düsündüğüm fiyat 200 tl ama anlasırsak fiyatta birseyler yaparız takasta düsündüğün telefonlar pda winmo lu 128 mb ram ve wifi olan her telefonla olabilir 3g olması onemli değil

aynur91

aynur91

Üye
iyi günler benim nokia x3 var takas düşünürmüsün?

aynur91

aynur91

Üye
ya ben size özel msj atamıyorum :( msn adresinizi yazarmısınız acil

ardaaga

Üye
    Konu Sahibi
pda tarzı telefonlarla takas düsünüyorum

sphone

sphone

Üye
aga sen uçmusun ya hem kasa değişecek hemde 200 tl sahibinden com da temizleri 140-180 arası gidiyor bende pda var htc artemis ama istanbuldayım üstüne 100 tl uyarsa ulas bana

ardaaga

Üye
    Konu Sahibi
dediğim özelliklerde bir pda olursa üstüne para veririm senin telefon dediklerime uymuyor birde üstüne 100 asla verilmez

sphone

sphone

Üye
telefonu suanda kullanmaktayım ama kapağının değismesi gerek uzun süredir kullanıyorum eskidi ama busekildede kullanılabilir zaten kapakalar 10 15 tl gibi birsey birde ekranda ince çizgi halinde ölü piksel var bana pek bir sorun teskil etmedi sizide rahatsız etmez düsündüğüm fiyat 200 tl ama anlasırsak fiyatta birseyler yaparız takasta düsündüğün telefonlar pda winmo lu 128 mb ram ve wifi olan her telefonla olabilir 3g olması onemli değil

bunların hepsi var üstüne üslük navigasyon var faal calısır durumda ama önemli değil :oke:

presence_islam

presence_islam

Üye
kardeş temiz n80 lerin ortalama fiyatı 130-140 tl dir ne ettiy sen de 200 tl olur mu ya bi araştır fiyatlarını yoksa kimse 200 e almaz!

ardaaga

Üye
    Konu Sahibi
bunların hepsi var üstüne üslük navigasyon var faal calısır durumda ama önemli değil :oke:

ben 128 mb ram li bir pda istedim senin ki 64 özellikler var dedğin n80 nin özelliklerimi artemiste 3g yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt