n8 ze n9 menüsü yapılabilirmi nasıl?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ilyas2107

Üye
    Konu Sahibi
n8 ze n9 menüsü yapılabilirmi nasıl?
Mrb arkadaşlar demek istedigim başlıktanda anlaşıldıgı gibi benim n8 var fakat n9 zun menüsü daha güzel ve zarif geliyor bu resimde görüldügü gibi yapabilirmiyim n8 zi 4lü menü ve aşagı dogru kayabile birşey bi program var ovide fakat o yana kayıyor ben bu resimdeki gibi aşagı kayan menü istiyorum varsa böyle bi program yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
[/URL][/IMG]

theposies

theposies

Üye
dandanakan a sor on kullanıyodu n8de
ben c6-01 kullanıyorum exteme menü grid var bendede

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Şimdi mobilim yarın atarım dosyayı :oke:

Febris

Febris

Üye
C6-01 de güzel çalışıyormu?

emreli01

emreli01

Üye
dandanakan a sor on kullanıyodu n8de
ben c6-01 kullanıyorum exteme menü grid var bendede

kullanıosun ama ekrana tam oturmuyor snn kullandıgın hiç orjin bişe degl cogu seşy ekranın altında kalıyor n9 ki gibi tam oturmuyor yani :pro:

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Symbian ^1 icin oyle bir program varmi peki? s60v5 forumuna konu actim ama bisey cikmadi. yardim edin lutfen.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Symbian 3 sistem modifikasyon bölümünden,sistem modlamaya ordanda en son sayfalarda n9 menu modu vardı.Yalnız symbian 3 ve anna ile uyumlu.

vedat2957

Üye
ben n8 kullanıyorum ama menüm n9 oluyor çok güzel bir menu n8 mod n9 diye ara internetten bulursun

theposies

theposies

Üye
kullanıosun ama ekrana tam oturmuyor snn kullandıgın hiç orjin bişe degl cogu seşy ekranın altında kalıyor n9 ki gibi tam oturmuyor yani :pro:

evet tam oturmuyo ama bana yeterli.
N8için ayrı bi mod var n9 gibi oluyo

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Bu aradıgın sistem aracları bölümünde mevcur kendi N8 ime kurdum menüye girince dörtlü menü oluyor rehber ayarlar vs herhangi biryere girince normal e dönüyor sildim bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt