N8 yüklediğimiz temayı silme?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bahaday

bahaday

Üye
    Konu Sahibi
N8 yüklediğimiz temayı silme?
Arkadaşlar n8'ime forumdan tema yükledim ama kaldıramıyorum.. Nerden nasıl kaldırıldığını bilen var mı? :bilmm
Yardım lütfen..

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar forumdan bi arkadasın yardımıyla sorunu halletim.. uygulama yöneticisinde siliniyomuş :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostm ayarlarda war bak ordan yuklenen programlar var sanirim ordaydi..

najanaja

najanaja

Üye
Ayarlar/Uygulama Yöneticisi/Yüklü uygulamalar'dan temanın ismini bul ve sil.OK...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
evt aynen ole tel sarjdaydi bakamadm

ykapankaya

Üye
nokia n8de oyun ykledim ama silemiyorum yardımcı olur musunuz

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostm dedgmiz gbi yparsan silersn ;)

erkara_64

secili temayı asla kaldıramazsınız önce başka temayı yükleyip sonra uygulama yöneticisinden kaldırmalısınız..

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostm be :D bunu herkes blior inan babamda blior gecen kendi solemisti : D:D:D:D:D:

erkara_64

burada yazılan paylaşılan çoğu konu ve sorunları çoğu kişiler biliyor maksat tekrar hatırlatalım istedik:)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
tmm knka hatrlat ztn :)

ssreplay

Üye
Arkadaşlar ben uygulama yeöneticisi yüklü uygulamara giriyorum orda silme die bişi yok themanın üstüne tıkılıyorum bilgileri gelioyor yardım edermisnz ???

SilentOne

SilentOne

Üye
bazı arkadaşlar var symbian ı ilk defa kullanıyorlar bu durumlar normaldir bizde zamanında bole sorardık

mess_ist

Üye
Merhabalar, tekrar konu açmadan sormak istiyorum. Bazı temaların Uygulama yöneticisinde malesef isimleri yok. Bunu da "private" dosyasından silerek yapıyoruz ama hangi dosyalardı bulamadım.

Bir de müzikçalar için "private" dosyasından bazı dosyaları kaldırıyorduk. Müzik parçalarını sil deyince "dosya bozuk, işlem iptal edildi" hatası veren mp3'ler için

Şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt