furyzer0
Üye
-
Konu Sahibi
-
Operada gorunu bozuk oluyorarkadaş aynı sorun bendede oldu çözüm bulunursa burada paylaşılsın ayrıca opera tarayıcı kullan
video uygulamalarından girmeyi engellemişti google cutetube çalışıyor mu hala ?cuteTube2 kullanabilirsin.
denedim gerçekten çalışıyor çok sağol websiteden daha iyi üstelikvideo uygulamalarından girmeyi engellemişti google cutetube çalışıyor mu hala ?
Cutetube 2 kullandim gercekten mukemmwl amasorunlari ve eksikleri var ornegin abone'iklerden gelwn son videolari goremiyoruz abonelikler bolumunde kannallarin logolari yanlis arama yapinca ilk onceligi ingilizce icerikler oluyorvideo uygulamalarından girmeyi engellemişti google cutetube çalışıyor mu hala ?
denedim gerçekten çalışıyor çok sağol websiteden daha iyi üstelik
evet sub resimleri karışıyor acaba güncelleme falan gelecek mi bilen varsa?Cutetube 2 kullandim gercekten mukemmwl amasorunlari ve eksikleri var ornegin abone'iklerden gelwn son videolari goremiyoruz abonelikler bolumunde kannallarin logolari yanlis arama yapinca ilk onceligi ingilizce icerikler oluyor
sorun hala devam ediyorsa cutetube en iyisidir link: www.maxicep.com/forum/konu/stuart-howarth-cutetube-2-v0-01-3-s-3-anna-belle-signed-29-05-2015.947190/ çoğu uygulama symbiandan desteği kesiyor cutetubede desteği keserse halimiz yaman.iyi günler beyler biliyorsunuz symbianlarda artık uygulamadan video izlenmiyor biz de tarayıcıyı kullanmaya başladık tabi ama artık orijinal tarayıcıdan video izleyemiyorum videoya tıklıyorum biraz bekliyor üst panel gidiyor sonra geri geliyor hiç bir şey olmuyor.çözümünü bilen var mı?
benim bildiğim operada görüntü bozuk ve ses kayıyorCute Tube Yada Operayı Dene
12 Sürümünü Denebenim bildiğim operada görüntü bozuk ve ses kayıyor
EvetDarkredBlue konuyla alakalı değil ama sana birşey sorabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?