N8 Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Diarem

Üye
    Konu Sahibi
N8 Yardım
Arkadaşlar yaklaşık 9 aydır n8 kullanıcısıyım belle güncellemesinden beri telefonu 3g modunda ve sleeping screen özelliğiyle kullanıyorum bugüne kadar şarj konusunda hiçbir sıkıntı yaşamamıştım telefonun şarjı sık mesajlaştığım zamanlarda bile 1 günden fazla gidiyordu her gün müzik dinlemek için zaten kullanırım ( en az 2 saat) bunun dışında mesajlaşmadığımda 2 yada 3 günü buluyordu ancak iki gündür can sıkıcı bir sorun yaşıyorum telefonu cuma günü saat 13 civarı işyerinde şarja taktım akşam saatlerinde radyodan maçı dinledim iş yerinde daha sonra eve gelirkende müzik dinledim akşam eve geldiğimde şarj yüzde yüzdü ve yattım sabah kalktığımda batarya zayıf güç tasarruf modu etkinleştirilsinmi die sordu ve işe giderken yolda şarj bitti durumu pek önemsemedim ve iş yerinde yine şarja taktım telefonu dünün aynısı oldu diyebilirim radyoda galatasaray-fener maçını dinledim sonra eve gelirken müzik dinledim bunun dışında değişken bir durum olmadı ve gece yatarken şarj yine yüzde yüzdü ve az önce kalktığımda şarjın yine bitmek üzere olduğunu gördüm herşeyi yazdım ki daha rahat yardım olabilesiniz özetle telefon bekleme durumundayken şarjını bitiriyor bu sorunla karşılaşmış olan var mı daha önce bunu nasıl halledebilirim bugüne kadar şarj konusunda hiç sorun yaşamamıştım

ayrıca şunuda belirtmek istiyorum batarya ömrü uzasın diye bugüne kadar bir çabam olmadı yani ekran ışığı sonuna kadar açık , ekran koruyucu hep açık , 3g açık vesaire buna rağmen 9 aydır durumdan memnundum yalnızca iki gündür bir sorun var.

SORUN ÇÖZÜLDÜ ARKADAŞLAR YORUMLARI OKUYABİLİRSİNİZ ..AYRICA BİR ARKADAŞIMIZ SOFT FORMAT SONUCUNDADA BU SIKINTININ ORTADAN KALKTIĞINI BİLDİRDİ ..YORUM YAPAN HERKESE TEŞEKKÜRLER ..

backwater

backwater

Üye
batarya ısınma yaptığı zaman şarzı çabucak bitiriyor,bunun için bataryayı sök yarım saat 1 saat kadar dinlendir , bi ara bendede dolu batarya çabucak bittiydi böyle yaptım düzeldi

Diarem

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim yardımın için ama n8 de durum malum telefonu açmam gerekecek ancak bunu çözüm önerileri arasına aldım başka bir fikri olan olursa çok memnun olurum şimdiden sağolun

santimental

Üye
kullandığın uygulamalardan. bende n8 kullanıyorum. task managerde hepsini sonlandır her zaman sadece f-secure kalana kadar. şarj bekleme modunda çok gider çok.

Diarem

Üye
    Konu Sahibi
yüklediğin uygulamalardan olabilir. tavsiyem telefon kapanana kadar kullan ondan sonra tam şarj et. bu konuyada bir göz at istersen;

tam boş durumdayken şarj etmemde sonucu değiştirmedi sıkıntı devam ediyor ancak göz atmam için verdiğin konu işime yaradı sağolasın ..sanırım orada bahsedildiği gibi bataryanın sonu gelmiş erken gibi gözüküyor aslında ama en yakın ihtimal bu çünkü sorun devam ediyor şarj 24 saat bile gitmiyor bataryada bir sorun olduğu aşikar donanımla ilgili bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ..

kullandığın uygulamalardan. bende n8 kullanıyorum. task managerde hepsini sonlandır her zaman sadece f-secure kalana kadar. şarj bekleme modunda çok gider çok.

tavsiyen için teşekkürler ..ancak zaten hiçbir zaman açık uygulama bırakmıyorum telefonda ..

sanırım bataryayı değiştirirsem sorun hallolucak ilk müsait zamanımda bir nokia bayiine gidip durumu onlarada anlatıcam yardımcı olan fikir belirten herkese teşekkürler ..

ggokhan008

Üye
kardeş alalı 2 ay oldu benimki iki gün gitse dua ederim 1 günü bazen geçebiliyor daha çok gittigini görmedm acaba kalibrasyon yapsam değişirmı

Diarem

Üye
    Konu Sahibi
kardeş alalı 2 ay oldu benimki iki gün gitse dua ederim 1 günü bazen geçebiliyor daha çok gittigini görmedm acaba kalibrasyon yapsam değişirmı

birşey diyemicem ama etkisi olduğu söyleniyor zaten dediğim gibi ben fazla gitsin die hiç çaba sarfetmedim ne kalibrasyon ne başka şekilde şarj yöntemleri olsun ..aldığımdan beride sorun yaşamıyordum zaten bana 1 gün gitse yeterli sabah evden çıkıp gece dönene kadar idare etsin başka birşey istemem ..

ama şu anda ciddi anlamda sıkıntı var ..bataryam ölmüş durumda iki üç gündür giderek dahada kötüleşiyor günün ortasında bitmeye başladı şarj ..

classic_42

Üye
Git bir nokia bayisine ver ellerine göndersinler garantiye halletsinler :) ki umarım ilk seferde bataryanı değiştirirler değiştirmezlerse aynı sorunu yaşarsan tekrar gönder değişim hakkı iste direk umarım sorunun çözülür..

Diarem

Üye
    Konu Sahibi
uzun süredir foruma girmeye vakit bulamadım işlerden dolayı ve aynı işlerimden ötürüde inanın telefonu bir bayiiye götürmek içinde vakit bulamadım her gece şarjla idare ediyorduk ancak aşağı yukarı bir hafta önce ilginç bir gelişme yaşadım ..iki telefon iki hat kullanıyorum n8 de vodafone takılı olurdu genelde turkcell i n8de kullanmaya başladım ve bataryayla ilgili sorunum ortadan kalktı bir tesadüf mü yoksa etkisi var mı bilemiyorum ancak şarjım eskiden olduğu gibi uzun süre gidiyor ..bilginiz olsun arkadaşlar ..

HawkNY

HawkNY

Üye
Merhaba arkadfaşlar bende 2 gün önce turkcell bayisinden sifir n8 aldim ama kutu açikti adam bize gelen telefonlari kontrol ediyoruz ondan kutusu açik dedi bende bir şey demedim parayi verip aldim telefondan çok memnun olduğum söylenemez :::

Batarya çok çabuk bitiyor ve bu durum beni gerçekten üzmeye başladi... Sizce 0 bir telefonda bataryanin bu kadar çabuk bitmesini neye bağlayabilirim yada bu durumu nasil çözebilirim...

Not : 1 gün bile dayanmiyor..

.Murat.

.Murat.

Üye
bendede aynı sorunu yaptı soft format attım düzeldi aynı senin gibi gece tam dolu olan batarya sabaha bitiyor
c7 varkende aynısını yapıyordu onada soft format attım ve düzeldi
soft formatı denemeni tavsiye ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt