Diarem
Üye
N8 Yardım
Arkadaşlar yaklaşık 9 aydır n8 kullanıcısıyım belle güncellemesinden beri telefonu 3g modunda ve sleeping screen özelliğiyle kullanıyorum bugüne kadar şarj konusunda hiçbir sıkıntı yaşamamıştım telefonun şarjı sık mesajlaştığım zamanlarda bile 1 günden fazla gidiyordu her gün müzik dinlemek için zaten kullanırım ( en az 2 saat) bunun dışında mesajlaşmadığımda 2 yada 3 günü buluyordu ancak iki gündür can sıkıcı bir sorun yaşıyorum telefonu cuma günü saat 13 civarı işyerinde şarja taktım akşam saatlerinde radyodan maçı dinledim iş yerinde daha sonra eve gelirkende müzik dinledim akşam eve geldiğimde şarj yüzde yüzdü ve yattım sabah kalktığımda batarya zayıf güç tasarruf modu etkinleştirilsinmi die sordu ve işe giderken yolda şarj bitti durumu pek önemsemedim ve iş yerinde yine şarja taktım telefonu dünün aynısı oldu diyebilirim radyoda galatasaray-fener maçını dinledim sonra eve gelirken müzik dinledim bunun dışında değişken bir durum olmadı ve gece yatarken şarj yine yüzde yüzdü ve az önce kalktığımda şarjın yine bitmek üzere olduğunu gördüm herşeyi yazdım ki daha rahat yardım olabilesiniz özetle telefon bekleme durumundayken şarjını bitiriyor bu sorunla karşılaşmış olan var mı daha önce bunu nasıl halledebilirim bugüne kadar şarj konusunda hiç sorun yaşamamıştım
ayrıca şunuda belirtmek istiyorum batarya ömrü uzasın diye bugüne kadar bir çabam olmadı yani ekran ışığı sonuna kadar açık , ekran koruyucu hep açık , 3g açık vesaire buna rağmen 9 aydır durumdan memnundum yalnızca iki gündür bir sorun var.
SORUN ÇÖZÜLDÜ ARKADAŞLAR YORUMLARI OKUYABİLİRSİNİZ ..AYRICA BİR ARKADAŞIMIZ SOFT FORMAT SONUCUNDADA BU SIKINTININ ORTADAN KALKTIĞINI BİLDİRDİ ..YORUM YAPAN HERKESE TEŞEKKÜRLER ..
ayrıca şunuda belirtmek istiyorum batarya ömrü uzasın diye bugüne kadar bir çabam olmadı yani ekran ışığı sonuna kadar açık , ekran koruyucu hep açık , 3g açık vesaire buna rağmen 9 aydır durumdan memnundum yalnızca iki gündür bir sorun var.
SORUN ÇÖZÜLDÜ ARKADAŞLAR YORUMLARI OKUYABİLİRSİNİZ ..AYRICA BİR ARKADAŞIMIZ SOFT FORMAT SONUCUNDADA BU SIKINTININ ORTADAN KALKTIĞINI BİLDİRDİ ..YORUM YAPAN HERKESE TEŞEKKÜRLER ..
ki umarım ilk seferde bataryanı değiştirirler değiştirmezlerse aynı sorunu yaşarsan tekrar gönder değişim hakkı iste direk umarım sorunun çözülür..