N8-yardım resimlerde beyaz lekeler var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jonjoy

Üye
    Konu Sahibi
N8-yardım resimlerde beyaz lekeler var
yardım arakadaşlar lütfen gece modunda flaşlı çekilen resimlerde beyaz lekeler oluşuyor

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Bende öyle bir sorun yok ama çok yakın çekiyorsan flaş parlıyordur nesnede !!

jonjoy

Üye
    Konu Sahibi
yakın diğil çekimler sanki havadaki polenleride çekiyor

Starsley

O flaş parlamasıdır :D

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
sen kamerayı iyice sil sonra çekeceğin şeyin önünee üfle polenler uçsun en iyisi :D

jonjoy

Üye
    Konu Sahibi
yanlış anlamayın acayip gıcık oldum eminmisiniz arkadaşlar nokta nokta lekeler flaş parlaması nasıl oluyor

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
gece modunda elini fazla titretme enet çekmez bbelki ondan kaynaklanıyordur ...

jonjoy

Üye
    Konu Sahibi
ben en iyisi bunu servise gösterim

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Sen bilirsin bide normal çekim yap gene olacakmı ???

jonjoy

Üye
    Konu Sahibi
normal çekimler tertemiz ama gece modu ortamda ışıkta olunca nokta nokta beyaz benekler oluyor

--------------- Ekleme ---------------

sana zamet sen bi denesene arkadaşım bi 5-10 resim gece modu flaş açık normal ışıklı ev ortamında rica ediyorum sonuçlarıda yazmanı bekliyorum

mucaht

Üye
Kardeş bak saat saat 01.30 ve odada en az 20 tane fotoğraf çektim. Gece Modu + Flash ile birlikde 3 veya 4 tane fotoğrafda senin dediğin gibi lekeler oluştu onlarda çekerken telefonu çok sarstığımdan meydana geldi.

ByWorth

ByWorth

Üye
resimleri bi upload eder misiniz..

AYNA

AYNA

Üye
arkadaşım aynı sorunu bende yaşadım.benim sonyericsson satio 12mp vardı gece zifiri karalıkta uzak bir yeri çekerken fotografta yuvarlak yuvarlak beyaz lekeler oluşuyodu ama dediğim gibi gece ve telefonun flashının yetemeyeceği mesafeyi çekmiştim.yani bu bir sorun değil öyle olsa gece çektiğin her fotografta bu sorunu yaşardın.ortamla ilgili diye düşünüyorum.

ipkry

ipkry

Üye
Bence cewrede uçuşan tozların flaşta yansıması kafanı takma böle şeylere elindeki telefonun keyfini çıkar :naughty:

jonjoy

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşlar resmi koydum siteye bakarsanız sevinirim arızaysa servise götürelim

Uploaded with

arkadaşlar resim bu ve bunun gibiler lütfen yardım sizce bu sorunmu

muratcan1905

Üye
bende denedim aynı şekilde noktalar oldu ancak bir resimdeki nokta sayısı 2 yi geçmedi 10 resmin sadece 1 inde nokta oldu ancak benimde inanılmaz sisli çıkıyor her yer sisli olarak çıkıyor hiç bir şey göremiyorsunuz nerdeyse

jonjoy

Üye
    Konu Sahibi
servise mi verelim şimdi bunu arkadaşlar

serkan719

serkan719

Üye
sonuçda ne olursa olsun. o lekelerin çıkmaması lazım.

ben zifiri karanlıkda da resim çekiyorum leke falan yok.

Servise bi danışın.

AYNA

AYNA

Üye
bende çıkan lekeler böyle değildi seninkiler felaket sanki kar yağiyormuş gibi çıkmış.kesinlikle servise götür.normalde böyle çekmemesi gerekiyor..

mucaht

Üye
bende çıkan lekeler böyle değildi seninkiler felaket sanki kar yağiyormuş gibi çıkmış.kesinlikle servise götür.normalde böyle çekmemesi gerekiyor..

:oke::oke::oke::oke: Aynen katılıyorum..:oke:

benim bahsettiğim lekeler de bu şekilde değil, en fazle bir tane fln oluyor resimlerde o da güneş parlaması gibi bişey. Kesinlikle senin gönderdiğin resimdeki gibi değil en iyisi sen bi servise göster..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt