N8 WLAN ayarı

Sponsorlu Bağlantılar

mathman20

Üye
    Konu Sahibi
N8 WLAN ayarı
N8 cihazım bilinen wlan olan bölgeye girince otomatik olarak bağlanıyor.Bu durum modem ile laptop arasındaki bağlantıda kopmaya sebep oluyor.Ben otomatik olarak kendi kendine bağlanmasını istemiyorum.Bunu nasıl kapatabilirim ?

esmeramber_18

esmeramber_18

Üye
Menü-Ayarlar-Bağlantı-Wlan-Secenekler-Ayarlar "Wlan varlığını göster asla olmalı",sonra tekrar Menü-Ayarlar-Bağlantı-Ayarlar "Wlan a geç el ile" seçilmeli...

mathman20

Üye
    Konu Sahibi
Menü-Ayarlar-Bağlantı-Wlan-Secenekler-Ayarlar "Wlan varlığını göster asla olmalı",sonra tekrar Menü-Ayarlar-Bağlantı-Ayarlar "Wlan a geç el ile" seçilmeli...

Ayarlar zaten anlattığınız gibiydi.Yeniden kontrol ettim.Ama maalesef yine aynı durum oluşuyor.

mucaht

Üye
N8 in wlan gücüne bak sen yavv demek ağa bağlanınca bilgisayar ile modemin arasındaki bağlantının kopmasına neden oluyo. N8 in çekim gücü diye buna derler.. :ehe

Uruloki

Uruloki

Üye
ya hakket bizimde okulun var şifreyide kırdım ben neyse okulun dışına çıkıyoz bi 50 m filan bağlı kalıyo ulan o ne ya kapada bende de ayarlar aynı ama oluyo işte

besir06

Üye
ekranda wlan yazar wlan taraması açık olrsa sürekli arar onu kapalı yapın hallolur :islik

mucaht

Üye
yok arkadaşlar onun bi ayarı var yaa bende daha önceden olmuyodu ama ne hikmetse bu gün bende farkettim bi kafe nin wireless ine girmiştim geçenlerde bu gün gittiğimde bi baktım wlan a kendisi bağlanmış. Eve geldim evdeki ağa otomatik bağlanmış. Şarjı yiyo fln diye karıştırdım bişeyler yaptım şu anda ben kendim girmedikten sonra ağa fln bağlanmıyo. Nasıl yaptığımı sorarsanız bilmiyorum ayarlardan rasgele karıştırarak yaptım bişeyler.

besir06

Üye
ekranda wlan yazar wlan taraması açık olrsa sürekli arar onu kapalı yapın hallolur al bak böle işte :D ayarlardan gir wlan tarama kapalı problem yok acınca arar o

mathman20

Üye
    Konu Sahibi
Wlan taraması kapalı için tam yol verir misiniz ?
Wlan varlığını göster kısmında bende asla seçili.Güç tasarrufu da etkin görünüyor.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Arkadaşımızın dediğinin aynısını yaparsanız Dediğiniz sorunla karşılaşmazsanız . Bendede öyleydi .

besir06

Üye
ayarlar/baglanti/wlan/wlan tarama kapali bole yap.sorun cozulur

mathman20

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar/baglanti/wlan/wlan tarama kapali bole yap.sorun cozulur

Arkadaşım ayarlar/bağlantı/wlan seçilince wlan sihirbazı açılıyor ve o anda varolan kablosuz ağları listeliyor.Senin dediğin wlan tarama söylediğin menüde yok.

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım ayarlar/bağlantı/wlan seçilince wlan sihirbazı açılıyor ve o anda varolan kablosuz ağları listeliyor.Senin dediğin wlan tarama söylediğin menüde yok.

Evet arkadaşlar arkadaşların dediği aaları yapıp telefonu kapatıp açınca sorun çözüldü.Şimdi ben istediğimde bağlanıyor.

Teşekkürler

speedyx1

speedyx1

Üye
slm aynen bende bole sorun var telefonla wifi baglaninda modem kafayi siyiriyo internet gidiyo
modemi kapatip acmadan tekrar internet gelmiyo
ne acayip bir telefon bu yahu

yokumuz

Üye
aynisi bende de oluyor evdeki modem kesiliyor acip kapatiyon tekrar geliyor yardimci olun lütfen

Üst Alt