N8 Wi-Fi Modem olarak kullanmak

Sponsorlu Bağlantılar

puspus

Üye
    Konu Sahibi
N8 Wi-Fi Modem olarak kullanmak
Merhabalar herkese,
bir sorum olacak, cevabı bulamadım.
Android işletim sistemine sahip bir tabletim var.
3G bağlantısı yok.
Nokia N8 imdeki 3G bağlantısını kullanmak istiyorum. Telefonumda TR Belle yüklü.
Joiku isimde bi program kurdum , tablete bağlandım ancak interneti kullanamıyorum.
Ne yapmam gerektiği hususunda fikirlerinizi duymak isterim.
Şimdiden teşekkürler.

DARKOFLEGEND

DARKOFLEGEND

Üye
n.8 i modem gibi kullanmak için ovi suite programına ihtiyacın var o olamadan olmaz sanırım ama usb seçeneklerden telefonu modem olarak kullan seçeneğini seçersen belki ola bilir bi dene istersen

puspus

Üye
    Konu Sahibi
n.8 i modem gibi kullanmak için ovi suite programına ihtiyacın var o olamadan olmaz sanırım ama usb seçeneklerden telefonu modem olarak kullan seçeneğini seçersen belki ola bilir bi dene istersen
Hocam android tablette wifi yoluyla bağlanmak istiyprum. Ovi suite androide kuramam zatn

trontr

Üye
joikuspot diye bi progran var bi de ezspot diye bi program var ikisi de aynı işi yapıyor. Ovi storede var.

vedat2957

Üye
joikuspot bu program reklam için tam versiyonu degil sen önce ovi suitten telini bagla sonra oradan internete baglan seç ve daha sonra internet ezperle tıkla baglan ama uzaktan baglanmak istersen bilgisayarın bulutuyla baglan ben öyle yapıyorum ama bilgisayarın bulutut ayarından modem olarak ayrla ordan ayarlar var ve daha sonra telin bulutunu her açtıgın da otomotil olarak bilgisayara baglanacak ve oardan ovisuitede otomotik baglanır..

m542tf

m542tf

Üye
belki bu işine yararhttp://www.maxicep.com/symbian-3-diger-internet-uygulamalari/joikusoft-joikuspot-premium-v3-10-1000-s60v3-s60v5-s-3-signed-resmi-turkce-541980.html

CyBeRaY

Üye
Sorun şu ki Android işletim sistemli cihazlar JoikuSpot programıyla paylaşılan WiFi bağlantısını göremiyor, çünkü bu tür WiFi bağlantılar Ad-hoc bağlantı türüne giriyor ve Android cihazlar normal ayarlarında bu bağlantıları süzüyor.

Ben Android 2.2 tabletime bir yama yükleyerek olayı çözdüm, N95'im üzerinden JoikuSpot bağlantısı ile tabletimi internete bağlamayı başardım.

• Beğen
Tepkiler: dadasomer

ownmyofmyowner

Üye
Sorun şu ki Android işletim sistemli cihazlar JoikuSpot programıyla paylaşılan WiFi bağlantısını göremiyor, çünkü bu tür WiFi bağlantılar Ad-hoc bağlantı türüne giriyor ve Android cihazlar normal ayarlarında bu bağlantıları süzüyor.

Ben Android 2.2 tabletime bir yama yükleyerek olayı çözdüm, N95'im üzerinden JoikuSpot bağlantısı ile tabletimi internete bağlamayı başardım.

Bizide bilgilendirir misin ? Nasıl oldu aynı derdi yaşıyorumda

meletim

meletim

Üye
aynen hocam 3 gündür bende joiku ve ezspot la denedim aynı tablet vardı sonuc sıfır olmuyor ... arkdşn dediği gibi yama olabilir karıştırken forumlarında bulmuştum ama denemedim wifi yaması diye bişey vardı galiba hacklemek felan bişeyler diyorlardı .. ama ezspot web ayarları var oradan kullanıcı sunucu bağlantı adını felan girip yapabilirsin belki taplette koblosuz ağ oluşturdan bağlantı güvenliğini web seç bağlantı oluştur .. belle de ezspot çalıştıramadığım için deneyememiştim sen başka cihaz bulabilirsen dene belki olur

Takipçi Satın Al

Üst Alt