Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n8 video oynatma sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
pasha1661
Üye
Konu Sahibi
n8 video oynatma sorunu
arkadaşlar n8 telfonum vide oynatmyor artk youtube bile açmıyor önceden online film dahi izliyordum sorun ne olabilr lütfen yardım edin
burakkk97
Üye
Menu
Ayarlar
Uygulama Ayarlari
Videolar
Erisim Noktasi'ni kontrol etmeyi dene.
Kardeş bende n8 kullanıyorum bahsettiğin sorunların hiçbirisi bende yok,tavsiyem depo hafızayı ve (varsa)hafıza kartını biçimlendirip temiz bir format atıp yazılımı tekrar yüklemendir.
Telefonda kayıtlılarla birlikte internetteki videoları mı yoksa sadece internettekileri mi oynatmıyor? Tarayıcıdaki oynatmama Refresh güncelleştirmesi yaptıysan belki ondandır. Hiçbiri oynatmıyorsa son zamanlarda yüklediğin bir programdan da olabilir. Varsa öyle bir yükleme kaldırıp bir de öyle dene. Format seçeneğinden önce fabrika ayarlarına döndürüp bak. Olmazsa Esendağlı'nın dediği gibi en temizi yazılımı yeniden yüklemek (yedeklemelerini yaptıktan sonra tabii).
Telefonda kayıtlılarla birlikte internetteki videoları mı yoksa sadece internettekileri mi oynatmıyor? Tarayıcıdaki oynatmama Refresh güncelleştirmesi yaptıysan belki ondandır. Hiçbiri oynatmıyorsa son zamanlarda yüklediğin bir programdan da olabilir. Varsa öyle bir yükleme kaldırıp bir de öyle dene. Format seçeneğinden önce fabrika ayarlarına döndürüp bak. Olmazsa Esendağlı'nın dediği gibi en temizi yazılımı yeniden yüklemek (yedeklemelerini yaptıktan sonra tabii).