n8 video oynatma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

pasha1661

Üye
    Konu Sahibi
n8 video oynatma sorunu
arkadaşlar n8 telfonum vide oynatmyor artk youtube bile açmıyor önceden online film dahi izliyordum sorun ne olabilr lütfen yardım edin

burakkk97

Üye
Menu
Ayarlar
Uygulama Ayarlari
Videolar
Erisim Noktasi'ni kontrol etmeyi dene.

pasha1661

Üye
    Konu Sahibi
Menu
Ayarlar
Uygulama Ayarlari
Videolar
Erisim Noktasi'ni kontrol etmeyi dene.

kardeşim baktm erişim noktası tamam port numarası falan var acaba onlardan dolayı olabilrmi hiç oynamadm ama

burakkk97

Üye
Yok sadece erisim noktasiydi o da tamam diyorsun. Aklima baska bi sey gelmiyor :(

Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaşlar n8 telfonum vide oynatmyor artk youtube bile açmıyor önceden online film dahi izliyordum sorun ne olabilr lütfen yardım edin

Kardeş bende n8 kullanıyorum bahsettiğin sorunların hiçbirisi bende yok,tavsiyem depo hafızayı ve (varsa)hafıza kartını biçimlendirip temiz bir format atıp yazılımı tekrar yüklemendir.

kcr

Üye
bende de 1080p video oynatmıyo:(

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/symbian-3-vi...-adobe-flash-player-v-1-06-signed-672300.html

bunu yükle dene bir

Bu eklenti N8'de işe yaramıyor.

kardeşim baktm erişim noktası tamam port numarası falan var acaba onlardan dolayı olabilrmi hiç oynamadm ama

Telefonda kayıtlılarla birlikte internetteki videoları mı yoksa sadece internettekileri mi oynatmıyor? Tarayıcıdaki oynatmama Refresh güncelleştirmesi yaptıysan belki ondandır. Hiçbiri oynatmıyorsa son zamanlarda yüklediğin bir programdan da olabilir. Varsa öyle bir yükleme kaldırıp bir de öyle dene. Format seçeneğinden önce fabrika ayarlarına döndürüp bak. Olmazsa Esendağlı'nın dediği gibi en temizi yazılımı yeniden yüklemek (yedeklemelerini yaptıktan sonra tabii).

achambo

achambo

Üye
Bu eklenti N8'de işe yaramıyor.

Telefonda kayıtlılarla birlikte internetteki videoları mı yoksa sadece internettekileri mi oynatmıyor? Tarayıcıdaki oynatmama Refresh güncelleştirmesi yaptıysan belki ondandır. Hiçbiri oynatmıyorsa son zamanlarda yüklediğin bir programdan da olabilir. Varsa öyle bir yükleme kaldırıp bir de öyle dene. Format seçeneğinden önce fabrika ayarlarına döndürüp bak. Olmazsa Esendağlı'nın dediği gibi en temizi yazılımı yeniden yüklemek (yedeklemelerini yaptıktan sonra tabii).

bende de oldu o oynat tuşu çıkmıyodu

sonra bir şeyler yaptım düzeldi ama ne yaptım??:hmmm

burakkk97

Üye
Java/Ecma aktif mi peki?

Üst Alt