N8 Ve Sony kulaklık Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoDDeROzDeR

MoDDeROzDeR

Üye
    Konu Sahibi
N8 Ve Sony kulaklık Yardım Lütfen
Dün Teknosadan 65 liraya Sony Kulaklık Aldım Ustten takmalı Ses Cok az Geliyor Varmı Bi cozum

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Başka bir cihazda dene, bilgisayarda dene gene aynı olursa aldığın yere götür sorununu belirt yenisini veya dengi bir kulaklık al. Ben olsam böyle yapardım!

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
arkadaşım teknosa dan dengi bişey ya da para iadesi alamazsın. Eğer arızalı çıkarsa aynısının yenisiyle değiştirirler ancak. Ama iade mümkün deil almıyolar. Bende mp3 çlar almıştım beğenmedim bunu verip daha pahalı birisiyle değiştirmek istedim olmaz dediler. Söylediklerimi söylediler

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
arkadaşım teknosa dan dengi bişey ya da para iadesi alamazsın. Eğer arızalı çıkarsa aynısının yenisiyle değiştirirler ancak. Ama iade mümkün deil almıyolar. Bende mp3 çlar almıştım beğenmedim bunu verip daha pahalı birisiyle değiştirmek istedim olmaz dediler. Söylediklerimi söylediler

Bende bir keresinde(1 ay önce) teknosa elektronik bir cihaz almıştım arızalı çıktı, götürdüm dengi bir cihazla değiştirdiler gene arıza çıktı, götürdüm iade ettim! Hiçte ikilemediler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt