N8 ve iphone 4 inanılmaz işkence testleri :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BL@DE02

BL@DE02

Üye
    Konu Sahibi
N8 ve iphone 4 inanılmaz işkence testleri :)
telefona yapmadığı işkence kalmıyor adamın :ehe:ehe

buda iphone 4 sözde daha yüksek puan alıyor

--------------- Ekleme ---------------

WebStyle

WebStyle

Üye
Gerçekten inanılmaz. Demekki her koşul da dayanabilecek bir cihaz üretmiş Nokia ve Apple

sh0ck

sh0ck

Üye
iphone 4 un bu kadar yuksek puan almasi imkansiz.. Resmen tank gibi gostermisler telefonu... Benim arkadasim 1 kez dusurdu ... Son dusurusu oldu.. Bu testin dogruluk payinin cok az olduguna inaniyorum.. Kaldiki, iphone 4un arka.kapak tamamen plastik malzeme. Tipki galaxy s gibi.

suat1111

suat1111

Üye
yook benim n8 1 metreden düştü menü tusu zor basıyor sipariş ettiler gelecek

cabal21

cabal21

Üye
bence düzmece. iphone4 taraflı olarak yapılmış bu testler. n8'i dönen kavonozdan çıkarıp gösteriyor ama iphone a direk 3 yıldız veriyor.

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar bu kadarda abartılmasın ya ne nokıa nede apple daha doğrusu hiç bir cihaz bu kadar işkenceye dayanamaz herşeye eyvallah ama su testi çok saçma ne yani dalgıçmı bu cihazlar yapmayın ALLAH aşkına en son 5800 tesinde öldüm resmen çivi ile çizme muhabbeti ekran deniz dalgası gibi olur bunların hepsi sallama her önümüze konan konuya,vidyoya inanmayın ya bu kadar saf bir millet değiliz biz

haliloz95

Üye
anca bu kadar taraf tutulur :)

Utku

Utku

Üye
bu kadar daynmaz:ehe

AYNA

AYNA

Üye
bence düzmece. iphone4 taraflı olarak yapılmış bu testler. n8'i dönen kavonozdan çıkarıp gösteriyor ama iphone a direk 3 yıldız veriyor.

Bende ilk onu farkettim n8 dönen kavanozdan çıkınca gösteriyorlar ama iphone çıkınca göstermiyorlar hemen puan veriyorlar..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bu videoların tamamına inanmıyorum. Kaç tane arkadaş telefonu 1 metreden düşürdü ve menü tuşunun olduğu kapak kırıldı. Telefonların ikiside videoalrın 10/2 si kadar anca dayanır ötesi ylaana

smoke6666

Üye
digerlerini bilmemde su testi olayını abartmışlar gibime geldi...ozman servisleri kapatsınlar bu kadar saglan bu telefonlar servise ne gerek var..

muratcan1905

Üye
iki telefonda bu kadar dayanıklı değil ne iphone ne n8 benim n8 servise gitti menü tuşu bozuldu bir de bunu yapsan heralde çalışamayacak hale gelir

emre2574

emre2574

Üye
para bolmuş :D

suat1111

suat1111

Üye
iki telefonda bu kadar dayanıklı değil ne iphone ne n8 benim n8 servise gitti menü tuşu bozuldu bir de bunu yapsan heralde çalışamayacak hale gelir

aynı program bendede var malzeme bekliyoruz demekki kronik

SilentOne

SilentOne

Üye
kovanoz tesetinde iphone kesşnlşkle oradan okdar saqlam çıkmaz

webplayer

webplayer

Üye
Ya bırakın Allah aşkına bu adamlara göre 5800 bile daha çok puan alıyor N8'den yani 5800 N8'den daha dayanıklı. Bunu savunan adamlara akıllı insanlar bir taraflarıyla gülerler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt