N8 ve C7 Surekli Wireles`se baglaniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mysterieux

Üye
    Konu Sahibi
N8 ve C7 Surekli Wireles`se baglaniyor
Arkadaslar
Soyle bir problemim var:
Bilmiyorum sanirim tum nokia modellerinde bu sorun var diye dusunuyorum ve sizlerle paylasmak istedim.
Bende 1 adet N8 ve C7 vardir.
her ikisinde de surekli wireless`e baglaniyor yani;
isyerimde wireless var evimdede var her ikiside telefonda tanimli fakat; menusunden kapat secmeme ragmen 3-5 sn sonra tekrar baglaniyor.
Altta calisan program felanmi var diyorum kontrol ediyorum ama acik programda yok.
Ona ragmen wireless`e baglaniyor.
Yani ben seceyim baglanmasini veya baglanmamasini.
Baglansin sorun degil ama Batarya suresini azaltiyor. Ve sanirim bu sorun sadece nokia`larda mevcut ve benden - puan almaktadir.
Eger cozum yolu bulan varsa lutfen cevap yazarsa sevinirim.

ByWorth

ByWorth

Üye
Internetle çalışan bi Widget olabilir ev ekranlarından birinde.. Bende kullanıyorum N8 ve kesinlikle problem yaşamıyorum..

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bendede aynı sorun var mini uygulamalar çevrimdışı mod desem bile bağlanıo 3 giriş ekranına tek tek mini uygulama çevrimdışı mod diyorm banamısın demiyo

Sanırım yeni güncellemeyle bu sorun çözülüyor(pr 1.1)

intro

intro

Üye
bende de vardı o problem. sürekli aynı modem'e bağlanıyordur sanırım. hangi modeme bağlanıyorsa sil tekrarında böyle bi sorun olmaz.. aynı modeme tekrar bağlandım sorunu tekrarlamıyor artık

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
wlana girin seçeneklerden ayarlara girin ve wlan varlığını göster seçeneğini asla olarak seçin
sadece istediğiniz de bağlanır

muratcan1905

Üye
hangi modemi kullanıyorsan onu hedeflerden sil sonra yeniden tanıt sorun olmamalı eğer yine olursa
yine hedeflerden tüm modemleri sil telefonu kapa aç sonra tekrar tanıt modemleri sorun olmamalı
bir de ayarlar- bağlantı - ayarlar wlan a geç el ile yi seç

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bunlar çözüm olmuyor e posta ayarlarından bütün alım günlerinin işaretini kaldrdm sorn çözldü

• Beğen
Tepkiler: burakuba ve memothegreat

Mysterieux

Üye
    Konu Sahibi
Çözüm Başarılı çok teşekkürler arkadaşlar....

birşeybulamadım

birşeybulamadım

Üye
bunlar çözüm olmuyor e posta ayarlarından bütün alım günlerinin işaretini kaldrdm sorn çözldü

arkadaşım sana ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR ediyorum! haftalardır her şeyi denedim olmamıştı, konu da açtım fakat bu cevabı bulamamıştım. sonunda aradığım cevabı buldum! dediğini yapınca oldu. bunu ben neden daha önce düşünemedim diye sinir oldum kendime ya! :ah çok çok sağol!

şimdi artık ben bağlan diyince bağlanıyor, kes dediğimde bir daha bağlanmıyor. e postaya girdiğimde modem açıksa direk bağlanıyor, e postadan çıktığımda otomatik kesiliyor. aynı şey oyunlar içinde geçerli.

oh be çok şükür en önemli problemimi çözdün desem yeridir! çok çok sağol tekrardan... :oke::oke::aha:

:tşk:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
önemli değil arkadaşlar

qlasmen

Üye
wlandan faceye giriyorum ama videoları acmıyor nedeni ne ola bilir

koyeserli1907

koyeserli1907

Üye
Bu dediğin ayar nerden yapılıyor acaba bulamadım da??

ayarlardan epostayı tıkla , karşına mesaj gösterimi ve hotmail çıkacak( eposta kaydettiysen onlarda çıkar ), hotmaili tıklayıp 3. sıradaki senkrenizasyon sıklığını tıklayacaksın.İlk çıkanı tıkla ordan günleri iptal et.

Dampierre

Dampierre

Üye

ayarlardan epostayı tıkla , karşına mesaj gösterimi ve hotmail çıkacak( eposta kaydettiysen onlarda çıkar ), hotmaili tıklayıp 3. sıradaki senkrenizasyon sıklığını tıklayacaksın.İlk çıkanı tıkla ordan günleri iptal et.

Teşekkürler. Ama sorunumu bu yöntemle çözemedim. Sonra modemi telden sildim, tekrar girdim şifreyi falan düzeldi.

akinkptn

akinkptn

Üye
telefona pr 1.2 güncellemesini yapın bilgilerinizi yedekleyin.günceelleme yaptıktan sonra..telefona fabrika ayarlarına getirin.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bende şöyle bişey oluyor wifiye bağlanıyor bağlantıyı kesiyorum turkcell internete bağlanıyor onu kesiyorum ona deli oldum .s.s çözümü nedir?

necoloks

Üye
Çok tesekkr ederim koyeserli1907 sonunda hallettim ya ne bu cektiğim diyordum

marmaraisland

Üye
ya arkadaşlar ben hepsini denedim olmadı :((

yusuf70

Üye
çok teşekkür ederim evet sorun çözüldü bayadır bulamamıştım ama n8 için bence eksi bir durum.ama telefon diğer yönlerden gerçekten güzel

alizade38

Üye
çok teşekkürler. akşam eve geldim bütün akşam uğraştım bulamadım.
çözüm işe yaradı allah senden razı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt