N8 (v013.016) guncelleme yapanlar ve sorunlari??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eRdaL.

eRdaL.

Üye
ayarlar da o ışık kısmı açık fakat ışığın yanıp sönmesi benim anlattığım gibi oluyor benim telde. e hafızasını biçimlendir me yapmadığım için bilmiyorum kaç gösteriyor

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonu ilk aldigimda da hafiza 14 gb ti yani guncelleme ile alakali bir durum degil

[alikan]

[alikan]

Üye
1-ovi magaza hatasi alanlar icin cozum: ( ) indirip c: (sistem) surucusune kurun. telefonunuzdaki QtExample klasorunun uzerine basili tutarak sil secenegi ile silin. yuklu uygulamalardan daha once kurdugunuz ( ) dosyasini kaldirin. ve telefonu yeniden baslatin. bu linkteki versiyonunu telefonunuza kurun ve telefonu yeniden baslatin islem tamamdir ;)

Bu yöntemi kullanıp sonuç alan var mı daha çok batırmayalım telefonu?

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
[alikan];3254077' Alıntı:
Bu yöntemi kullanıp sonuç alan var mı daha çok batırmayalım telefonu?

denemesek yazmayiz demi arki :oke:

[alikan]

[alikan]

Üye
Sağol dostum bu yöntemle ovi sorunu gitti

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
PR1.1 ile ilgili bir kaç sorum var bu 3 ana ekran varya onun yavaş geçişi olmuyor heralde bir de tarayıcıda geçmiş kayıtları tutulmuyor değil mi ???

one2one2

one2one2

Üye
    Konu Sahibi
PR1.1 ile ilgili bir kaç sorum var bu 3 ana ekran varya onun yavaş geçişi olmuyor heralde bir de tarayıcıda geçmiş kayıtları tutulmuyor değil mi ???

yavas gecisinden kastin ne anlamadim arkadasim ama efektli gecis vs diyorsan bu surumde yok. tarayicidada gecmis kayitlari tutulur. gorebilmek icin -tarayici girisi/son girilen sayfalar bolumunden ulasabilirsin.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
yavas gecisinden kastin ne anlamadim arkadasim ama efektli gecis vs diyorsan bu surumde yok. tarayicidada gecmis kayitlari tutulur. gorebilmek icin -tarayici girisi/son girilen sayfalar bolumunden ulasabilirsin.
PR1.1 de de geçiş efekti var fakat biraz değiştirip hızlı bir görüntü vermişler kapatıp açıp deneyin farkediliyor efekt açıkken sayfa sanki önce parmağınıza yapışıyor sonra kopuyor gibi oluyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt