n8 (uyumlu hard disk)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SPLNTR

SPLNTR

Üye
    Konu Sahibi
n8 (uyumlu hard disk)
Bu konuda n8 de çalıştırabildiğiniz hard disklerin marka ve modelini paylaşmanızı istiyorum , hard disk alacak olanlar için çok faydalı olacaktır fiyat ve kapasitesini (ayrıca format değişimi ile güç kaynağı olayını ) da yazarsanız çok memnun olurum.

cepanokia

cepanokia

Üye
önemli olan marka model değil takacağınız hard disk modelinin elektirik gücüne ihtiyac duymaması... buna dikkat edin mutlaka..

Anußis

Anußis

Üye
kardeşim 500gbyide sorunsuz marka toshiba,seagate vs ne olursa olsun destekler ... nokianın bi aksesuarı var güç kaynagı diye onu alınca 500gbyide okutabilirsin ancak telefon patlarmı artık bilemem :D

mesela bi adam 250gb bağlamış

gokmena

gokmena

Üye
kardeşim 500gbyide sorunsuz marka toshiba,seagate vs ne olursa olsun destekler ... nokianın bi aksesuarı var güç kaynagı diye onu alınca 500gbyide okutabilirsin ancak telefon patlarmı artık bilemem :D

mesela bi adam 250gb bağlamış
1,5 terabyte bağlayan var..
dosya sisteminin de fat32 olması lazım

SPLNTR

SPLNTR

Üye
    Konu Sahibi
Test edilmiş hard disk modeli lazım beyler bazı nedenlerden okumayabiliyo hard diski sonuçta 500 gblık aldığımda telefon desteklemezse geri götürme şansım olmicak en azından desteklediğini bildiğimiz modelleri yazalım mesela küçük modellerin hepsi fat 32 de olur mu olursa yapan var mı

karakartal_omar

Üye
2 tane harddisk im var ikiside 1 tb lık biri 3.5 inç biri 2.5 inç malesef ikisinide okutamıyorum n8 e WD marka bu arada

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Dosya sisteminin FAT32 olması; ve ayrı bir enerji kaynağına ihtiyaç duymaması lazım HDD'in. Başka bir esprisi yok :oke:

Anußis

Anußis

Üye
yok desteklemiyor kardeşim benmkinler güç kaynagı gerektirmeden minibooklarda bile çalıştırıyor ancak n8dede ışıgı falan yanıyor harddisk dönüşü falan gerçekleşiyor ışık ve ses geliyor ancak n8 tanımıyor dediğin gibi fat32 de zaten

SPLNTR

SPLNTR

Üye
    Konu Sahibi
2 tane harddisk im var ikiside 1 tb lık biri 3.5 inç biri 2.5 inç malesef ikisinide okutamıyorum n8 e WD marka bu arada
fat 32 olduğu halde mi desteklemiyor ?

--------------- Ekleme ---------------

İşte anibus arkadaşımızın da dediği gibi fat32 ve güç kaynaksız olmasına rağmen deteklenmeyen hard diskler var bu yüzden çalışabilenleri seçmemiz gerekiyor elinizdeki hdd leri denemenizde fayda var yoksa ben alamicam :)

Anußis

Anußis

Üye
bende bide 250 gblik microbox seagate var mini güç kaynaksız onu bi deneyeyim sonuç alırsam söylerim

Maximien

Maximien

Üye
Daha önce bir çok konu açıldı böyle buyrun burda tanıtanlar var 1,5 tb a kadar hddyi. Ancak sistemin fat32 olması gerek ve prizden destekli olması gerek. Ben 2 tb lık WD'yi taktım görmedi. prizden destekliydi ancak dosya sistemi ntfs ydi.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Anußis

Anußis

Üye
Birisi diyor güç kaynagı gerekmeden yapılacak biriside öyle değil böyle diyor :D anlamadık valla bende 4 tane harddisk var ama hiç birini tanımıyor

Maximien

Maximien

Üye
Birisi diyor güç kaynagı gerekmeden yapılacak biriside öyle değil böyle diyor :D anlamadık valla bende 4 tane harddisk var ama hiç birini tanımıyor

Dostum prizden destekli fat32 dosya sistemi olanları destekliyor. Ayrıca bazı 2,5" olan hdd leri de destekliyor. Tabii bununda dosya sistemi fat32 olması gerek. Bunların amperi düşük oluyor telefon usbden karşılıyor onun gücünü.

muratcan1905

Üye
eğer usb den güç alırsa çalıştırmaz prize bağlanıyorsa ve dosya sistemi fat32 ise hepsini çalıştırır büyük ihtimal

SPLNTR

SPLNTR

Üye
    Konu Sahibi
ben de öyle umuyorum ama hala kesin bir cevap yok, bende bu hard disk var ve çalıştırdım diyen birisini bekliyorum anubis senin microbox da mı çalışmadı :(

SPLNTR

SPLNTR

Üye
    Konu Sahibi
güncel...

oguzk582

Üye
hard disk bağlamak için hangi kablo lazım

SPLNTR

SPLNTR

Üye
    Konu Sahibi
evet o lazım türkiyede ürünün yanında verilmemiş galiba neyse ben riske atmıyorum o zaman 2.5 inch çalışmicak gibi , 1.8 samsung alıcam başka çare yok ...

Anußis

Anußis

Üye
o kablo hdmi kablosu dikkatli baksanıza :D 2 kabloda kutudan çıkıyor zaten :D

bu arada malesef 250gblik microboxuda okumuyor cihaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt