N8 Uygulamalar kısmına girerken donup kalıyor,kapanıp tekrar açılıyor ! yardım. . .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zerhos458

zerhos458

Üye
    Konu Sahibi
N8 Uygulamalar kısmına girerken donup kalıyor,kapanıp tekrar açılıyor ! yardım. . .
uygulamalar kısmına girmek için tıkladığımda ekran donuyor ve cihaz kendini tekrar kapatıp açıyor,şuan yazılımı tekrar yüklüyorum umarım olur,çok can sıkıcı bi durum !:hmmm

• Beğen
Tepkiler: sinan 2

GrafiXer

GrafiXer

Üye
uygulamalar kısmına girmek için tıkladığımda ekran donuyor ve cihaz kendini tekrar kapatıp açıyor,şuan yazılımı tekrar yüklüyorum umarım olur,çok can sıkıcı bi durum !:hmmm

Fazla uygulama varsa sorun ondan kaynaklanabilir yazılımı tekrar yükle sorun muhtemelen çözülecektir:oke:

Cihazında mevcut uygulamardan bazıları silinecektir onlarada buradan ulaşabilirsin:islik

http://www.maxicep.com/symbian-3-de...turk-national-geographic-vs-burda-439526.html

zerhos458

zerhos458

Üye
    Konu Sahibi
son yüklediğim uygulamaları sildikten sonra cihaz düzeldi,sanırım ovi store hala altyapısını N8e entegre edememiş uygulama yükleyince yaptı bu sorunu,problem nokia için büyük !

halis18

halis18

Üye
Sorun Benimde Başıma Gelmişti...
Tek Tek Son Yüklediğim Uygulamaları Silip Deniyordum...
Sorun Cözülüyordu....

erkara_64

nokia kullanıcıdan gelen programlarıda ovi ye entegre ettiği için bazı programlar sorunlu oluyor...nokia nın buna engelleme getirmesi lazım...ben kral fm yüklediğim zaman cihaz sürekli reset atıyordu...derhal kaldırdım düzlmişti..yani önemli olan burada bilmediğin her önüne gelen programı kurmayacaksın..

Rich4arD

Rich4arD

Üye
nokia kullanıcıdan gelen programlarıda ovi ye entegre ettiği için bazı programlar sorunlu oluyor...nokia nın buna engelleme getirmesi lazım...ben kral fm yüklediğim zaman cihaz sürekli reset atıyordu...derhal kaldırdım düzlmişti..yani önemli olan burada bilmediğin her önüne gelen programı kurmayacaksın..
Aynen bendede öyle olmuştu .

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede olmuştu

serdar373737

Üye
5800 nokianın dokunmatik te acemi oldugu bi model cok kulanısız oldugunu düşünüyorum gördügüm kadar

xparissx

xparissx

Üye
dostum senin sorununu biliyorum : sana hatali seri gelmis benim eski n8 cihazimda da vardi bu sorun uygulamalara program yada oyun indirince donuyor ve reset atiyordu smdi yeni cihaz verildi ayrica manuye uygulamalar klasoru olustrup oraya at programlari telefon ilk acildgnda klasore girdginde tamam yine 1 dakika bekletiyor ama reset atmiyor ve daha iyi performans veriyor su anda cihaz, ayrica benim eski cihazimin bluetooth bolumundede sorun vardi cihaz gormuyor ve paylasim yapamiyordum telefonu aldgin yere giderek deistrilmesni talep et umarim hersey yolunda gider tesekkurler...

antihacker46

antihacker46

Üye
selam arkadas herkesın basına gelen bır olayı cozdum ozelıkle uygulamalara girince telefo donuıyor 10 sn kadar ıslem yapamaıyorsun n8 reset bıle atıyor bende tum programları tek tek denedım kolasore attım hangısı yapıyor diye ewet buldum ovıde ındırırdıgımız kral fm uygulaması donduyor sadece herkez kaldırsın ve bana dua etsın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt