N8 Ücretsiz Navigasyon Ayarları Nasıl Olmalı?

Sponsorlu Bağlantılar

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
N8 Ücretsiz Navigasyon Ayarları Nasıl Olmalı?

Merhaba Arkadaşlar, benim cihazda GPS bir türlü beni bulmuyor. GPS Bekleniyor ama bir türlü sinyal gelmiyor. Şebekeden veya Wi-Fi'dan girince çalışıyor. Şebeke para harcıyor, Wi-Fi heryerde olmuyor. GPS'i kullanmak istediğimde sadece "GPS Bekleniyor". Kısaca sorumun özeti; GPS'i nasıl ücretsiz kullanabilirim?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bi ara Bende de vardı ayarlardan bağlantıyı çevrimdışı yap bak bakalım olacakmı

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
realplayer2

realplayer2

Üye
hem ayarlardan bağlantıyı çevrimdışı yap hemde konumlama yöntemlerinden sadece dahili gps ve yardımlı gps seçili olsun

• Beğen
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
nokia haritalar uygulaması ilk çalışmada internetsiz çok uzun sürede bağlanabiliyor, garmin kullanmanı tavsiye ederim internetsiz ve çok kısa sürede uyduyu bulabiliyor, en azından garmin ile uyduyu bulduktan s hemen sonra nokia haritaları açabilir ve nokia haritalarda uyduyu hemen bulabilirsin, nokia harita uygulaması uyduya bağlanmadıgi zaman garmini açıp uyduyu bulduktan sonra nokia haritaları açıyorum ve uydu bulunmuş durumda oluyor.

• Beğen
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bana yazılım önermeyin lütfen! Cihazda hazır yüklü olan programı ayarlamamda yardımcı olmanızı rica ediyorum sizden ...

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
haritaya girince ayarlardan internet modunu çevrimdışı yap yada mobil veriyi kapat böylece internete girmez ama nokia haritalar internetsiz çok uzun sürede uyduya bağlanıyor bu gerçek. Hem yukarıda arkadaşlarda söylemişler zaten interneti kapatmanın yolunu.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bana yazılım önermeyin lütfen! Cihazda hazır yüklü olan programı ayarlamamda yardımcı olmanızı rica ediyorum sizden ...

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Nokia Haritalar GPS'e geç bağlanıyor(Ortlm 1 dk). Yani benim cihazda GPS çalışıyor! Ben ayarlarını yapamadım sanıyordum. Yinede yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

23palulu23

23palulu23

Üye
nasıl çözdün sorunu anlamadım ben. Benim n8 5 sn den az bir sürede buluyor konumu.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
nasıl çözdün sorunu anlamadım ben. Benim n8 5 sn den az bir sürede buluyor konumu.

Ayarlarım yapılı imiş sadece benim sabırsızlığım! Benimki evden 1 dk sürmeden buldu. Bilmiyorum belki zamanlama konuma göre değişir.

Üst Alt