N8 Tv cikisini nasil varsayilan yapabilirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mahir_tanir

mahir_tanir

Üye
    Konu Sahibi
N8 Tv cikisini nasil varsayilan yapabilirim
N8 Tv cikisini nasil varsayilan yapabilirim varsayilkan olarak Muzik kulakligini goruyor bir turlu degistiremiyorum teli televizyona baglayacagim ( tuplu tv ) simdiden tskler

suat1111

suat1111

Üye
kulaklık çıkısından yapamazsın arkadasım ancak yazıcı oğlu kadıköyde hdmı çıkışından skarta çeviren kablo var öyle bağlaya bilirsin sanırım yurt dışındasın elektronik mağzalarına bakarsın 3mm sağdece kulaklık içindir enson n96 bitti

balkonkusu

balkonkusu

Üye

ozggurr

ozggurr

Üye
kulaklık çıkısından yapamazsın arkadasım ancak yazıcı oğlu kadıköyde hdmı çıkışından skarta çeviren kablo var öyle bağlaya bilirsin sanırım yurt dışındasın elektronik mağzalarına bakarsın 3mm sağdece kulaklık içindir enson n96 bitti

Suat1111 kullanicisinin verdigi bilgi tamamen hatali bir bilgidir arkadaslar itibar etmeyiniz...
N8 i HDMI ile HD tvlere, Kulaklik girisinden de tuplu tv'lere baglayabilirsiniz...

Yapilmasi gereken sey cok basit...

Menu>>Settings>>Phone>>Accessories>>TV-Out uzerinde parmaginizi basili tutun, acilan menude Set as Default secin...

Bu kadardir..

5800 ile gelen tv ara kablosu gayet basarili calisiyor N8 ile...

ozggurr

ozggurr

Üye
GeceBekcisinden ogrendigim bilgiydi.. Sonradan herseyi bildigimi sandigimi soyleyenler cikiyor neme lazim...

Maksat bigliyi paylasmak...

matanist

matanist

Üye
5800 ile kablo gelse dükkan senin :D Arıyorum inşallah tüplü tv ler tarihe karışmadan bulurum bu kablodan :D
Hatta ve hatta adamlar usb kablosunu bile kısmışlar 1 karışdan fazla değil :D Kaldı ki içinden Tv ara kablosu çıksın :D Benimkinden çıkmadı inan.

zgr_techno

Üye
5800 ile kablo gelse dükkan senin :D Arıyorum inşallah tüplü tv ler tarihe karışmadan bulurum bu kablodan :D
Hatta ve hatta adamlar usb kablosunu bile kısmışlar 1 karışdan fazla değil :D Kaldı ki içinden Tv ara kablosu çıksın :D Benimkinden çıkmadı inan.

yarin shenzhen'de telefonculara gidecegim, bir tane kablo alip Istanbul'a getirir ordan da sana kargo yaparim... Kablo ucretine gerek yok, kargoyu odemeli gonderirim kargo ucretini odersin...

Ok dersen adres vs icin ozelden haberlesebiliriz..

Matematik ogretmeni oldugunu yazmistin diye hatirliyorum yaniliyor muyum?

(ozggurr)

matanist

matanist

Üye
yarin shenzhen'de telefonculara gidecegim, bir tane kablo alip Istanbul'a getirir ordan da sana kargo yaparim... Kablo ucretine gerek yok, kargoyu odemeli gonderirim kargo ucretini odersin...

Ok dersen adres vs icin ozelden haberlesebiliriz..

Matematik ogretmeni oldugunu yazmistin diye hatirliyorum yaniliyor muyum?

(ozggurr)

TEşekkür ederim dostum. Evet matematik öğretmeniyim. Ben buralarda bir araştırayım eğer bulamazsam kapını çalarım merak etme. Yardımın için teşekkür ederim şimdiden...

esatgelmedi

Üye
5800 kablosundan başka kablo ile olmuyor mu? ben hem sony kameranın 3.5 mm kablosu ile denedim hem migrostan bir kablo aldım onunla denedim ikisinde de olmadı. televizyon telefunken kablonun ucuna scart dönüştürücü takmak zorunda kalıyorum direkt giriş yok acaba ondan mı olmuyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt