n8 tuş kilidini kitliyorum fakat ekran kararmıyor menu gorunuyor yada ev ekranım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
n8 tuş kilidini kitliyorum fakat ekran kararmıyor menu gorunuyor yada ev ekranım
arkadaşlar buubles adlı programı sildim böyle oldu ya nasıl duzelticem ben bunu tuşları kitlediğim zaman ekran karamıyor sadece nerde kitlediysem orayı gösteriyor menü rehber müzik çalar :S

Yedek

Yedek

Üye
peki dokunmatik çılışıyormu

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatıkte olmuyor :S

--------------- Ekleme ---------------

yokmu yardımcı olucak arkadaşlar

piankemano

Üye
kardeşim bendede aynısı oldu bende ovi store dan el feneri programı indirdim programı silince böyle oldu tuş kilidine alıyorum tuşlar kilitli fakat ekran işiğı yanıyor telefonda fabrika ayarlarına geri dönü seçtim düzeldi sende son çare olareak bi dene istersen ins düzelir

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim deniyorum hemen inşallah olur

--------------- Ekleme ---------------

piankemano çok sağol kardeş denedim oldu

Yedek

Yedek

Üye
konu kilit :locked:

selly1310

selly1310

Üye
niye konut kilit.anlamadım.arkadaşın sorunu hal oldumu.oldusa bizle paylassa nasıl yaptıgını .belki yeri gelir bizede lazım olur

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar bu sorun gibi bi kaç sorun daha okudum ve tek sorumlusu bu buubles ne manyak bişiymiş ALLAHTAN bu tarzda şeylerden hoşlanmadım için bende yok böle bişi tavsiye etmem kimseyede

mraz

mraz

Üye
Ekran koruyucuyu değiştirince sorun düzeliyor.

egemen1903

Üye
2 defa oldu banada, farklı nedenlerden. telefonu kapatıp açınca düzeldi 2sindede.

suat1111

suat1111

Üye
bende de n8 mod yüklediğimde oldu hemmen sildim

3onur5

3onur5

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar sorunum çözüldü sebeb olan bubbles mış hem kastırıyor telefonu hemde silince tuş kilidini bozuyor fabrika ayarlarına döndürdüm sorun çözüldü teşekkürler.

ankaraliserhat

ankaraliserhat

Üye
banada aynı oldu çözüm format ne yaptıysam duzeltemedım bastım formatı..

Utku

Utku

Üye
bubles sanki bilerek böyle yapmışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt