n8 turkcell 64 kb sim kart

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
    Konu Sahibi
n8 turkcell 64 kb sim kart
Arkadaşlar sorunum simkart girişine normal 32 kblık vodafone sim kartlar çok rahat giriyor. ama dün turkcelle geçtim bana 64 kb kart verdiler bir taktım mekanızması çalışmadı cımbızla iğneyle zor çıkarttım snra direk eski simkartı taktım çalıştı sorun nedir ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Yeni olmasıdır belki. Vodafone kartın kullana kullana aşınmıştır o yüzden kolay giriyodur.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
    Konu Sahibi
boyutunada baktım ikiside aynı ya. Sinir oldum şimdi yeni kartı yontmalımıyım yani?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:ehezamanla düzelir. Benim çinden ithal telefonuma kaç kez simkart kaptırmıştım cımbız bile zor çıkarıyodu.:) yepyeni kartın kenarları baya yıpranmıştı bu yüzd3n. Şimdi sorun yok ama.

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
    Konu Sahibi
telefondan çat çut sesler geldi. Ama sim kart sağlam şimdilk :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:)telefona da bişey olmıcağına gör3...:naughty:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
Sen yeni hat mı aldın yoksa numaranı mı taşıdın?

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
    Konu Sahibi
numarayı taşıdım yeni sim kart verdiler.

oviahmetovi

Üye
Sen yeni hat mı aldın yoksa numaranı mı taşıdın?

yarıldım yaw :D:D:D

neyse o değilde bende yeni avea hat aldım aynı dediğin gibi cımbızla çıkartıyorum.sorunu tek ben yaşıyorum diye paylaşmaya utanıyorrdum ama demek yaşayan diğer arkadaşlarda var.bence çözümü bir kere takacaksın dahada çıkarmıyacaksın battaryası gibi düşün vidalı :D

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
    Konu Sahibi
yarıldım yaw :D:D:D

neyse o değilde bende yeni avea hat aldım aynı dediğin gibi cımbızla çıkartıyorum.sorunu tek ben yaşıyorum diye paylaşmaya utanıyorrdum ama demek yaşayan diğer arkadaşlarda var.bence çözümü bir kere takacaksın dahada çıkarmıyacaksın battaryası gibi düşün vidalı :D
Yalnız bende tak çıkar yapmam o kadar ama o orda kaldıya kafam takıldı. Bende kafama takılcağına iş çıksın dedim iğne falan 15 dk da halloldu. Dahada takmam arkadaşşş :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt